Van der Eijk fluitist bij Sparta - Utrecht

Sander van der Eijk zal aanstaande zondag (aanvang 14:30 uur) Sparta - Utrecht fluiten. Peter Janson en Maarten Ketting zijn de vlaggende mannen. Vierde official is het heerschap Erwin Blank. Christiaan Bax is de VAR, maar de belangrijkste man van het weekend wordt toch wel Kevin Bodde. Hij mag aanstaande zondag door het leven als AVAR, gefeliciteerd Kevin!

Door: de redactie

OTT week 43-2019

Ook al bijgekomen van de wedstrijd tegen FC Groningen? Een pils met een kopstoot was toch wel lekker geweest na de onnodige nederlaag waar Henk Fraser en zijn mannen tegen aan liepen. Orde op zaken stellen als het gaat om wie een penalty neemt en orde op zaken stellen als het gaat om de mentale weerbaarheid van spelers. Je laat je toch zeker niet provoceren als Spartaan? Moet Sparta, zoals Johan Derksen stelt, zelf extra wedstrijden toevoegen aan de schorsing van Coremans? Of laten we hem in zijn sop gaar koken en richten we onze pijlen op de FC uit Utrecht? Meldt het maar, met alle andere voetbalgerelateerde zaken in het Off topic topic van week 43 2019!

Coremans voor vier duels geschorst

Even je hoofd verliezen, betekent voor onze keeper Tim Coremans vier duels niet onder de lat staan bij Sparta Rotterdam. Onze keeper is geschorst voor het uitdelen van een kopstoot aan Kaj Sierhuis in de blessuretijd van het duel gisteren met FC Groningen. Harush kan zijn kans pakken.

Onnodige nederlaag in Groningen

Sparta verloor met 2-0 in Groningen. Dat was onnodig. Lange tijd was onze club minimaal gelijkwaardig aan de matige Groningse ploeg. Sparta kreeg een aantal kansen op 0-1; o.a. Smeets miste een penalty. In de 85e minuut scoorde Groningen de 1-0. In blessuretijd deelde Coremans oerdom kopstoot uit. Een terechte rode kaart (en ongetwijfeld een aantal wedstrijden schorsing) en een penalty voor Groningen waren het gevolg. De pingel werd benut. Daarmee eindigde de wedstrijd in 2-0, terwijl een punt lange tijd binnen handbereik leek.

FC Groningen -Sparta voorbeschouwing

Sparta gaat boven FC Groningen. Nu en ook na de onderlinge wedstrijd zondag. Wij hebben 15 punten, zij 10. In het hoge noorden kijken ze omhoog. Wij toch ook naar beneden, omdat we zo hoog staan. Grijpen de boeren de macht of speelt Sparta ze van de grasmat, dat is de vraag. We beschouwen voor.

www.auto-onderdelenshop.be
Ontsierd het ESET logo het Sparta shirt?
Ziet er niet uit, weg ermee! - 43% / 277 stemmen
Ziet er niet uit, weg ermee!
Schitterend die reclame. - 11% / 72 stemmen
Schitterend die reclame.
Niet mooi, maar een noodzakelijk kwaad - 46% / 298 stemmen
Niet mooi, maar een noodzakelijk kwaad
Aantal stemmen: 647
stemmen