In deze interlandperiode genoeg tijd voor wat ander Sparta-nieuws. Vergeet Victoria Koblenko (van Levchenko) en Monica Geuze (van Veldwijk), maak kennis met Romy Antunes, de vriendin van onze verdediger Mike Eerdhuijzen. We vroegen haar naar enkele zaken en dat pakte de 22-jarige deerne enthousiast op.    

Je ziet er niet bepaald Volendams uit, met wie hebben we het heerlijke genoegen? 

“Heyhey, lieve, lieve Sparta supporters! Ik ben Romy Figueiredo Antunes, de vriendin van Mike Eerdhuijzen. Ik ben 22 jaar en kom oorspronkelijk uit Volendam. Mijn vader is van Angola en mijn moeder is Nederlands. Mike en ik zijn al bijna zeven jaar samen. Genoeg over mij, jullie willen natuurlijk meer over Mike weten!” 

Nou, nou, dat valt wel mee. Hoe is het met zijn lies?

,,Ik zorg daar goed voor, hahahah. Even serieus: Mike heeft helaas een liesblessure opgelopen en de dokter zei een tijdje terug dat het 4 a 5 maanden kon duren. Dit was best een klap voor ons, want wij dachten dat dit 3 a 4 weken zou duren. Wij denken en hopen dat Mike over 2 weken hopelijk weer bij de selectie zit. De hoop is dat het iedere dag een stukje beter gaat.” 

Jij geeft open antwoord op deze vraag, Sparta hult zich hierover in nevelen. Heeft dat een reden?

“Ik weet eerlijk gezegd niet waarom Sparta zich niet heel erg uitspreekt over Mike. Dus ik geef hier verder geen antwoord op. Dit is een vraag die Sparta het beste zelf kan beantwoorden.” 

Hoe houdt Mike zich eronder? 

“Wat ik mooi vind aan Mike is dat hij altijd heel nuchter blijft en heel zorgzaam is. Mike is echt een doorzetter. Ik ben echt heel trots op hem dat hij ondanks alles toch doorzet om zijn dromen waar te maken.” 

‘Mike is echt een doorzetter. Ben heel trots op hem’

Over dromen gesproken……Hoe kijk jij aan tegen de club Sparta?

“Wat ik mooi vind aan de club Sparta is dat het echt een familieclub is. Ik merk het ook echt aan de mensen om de club heen en de supporters. De verbinding tussen de supporters en de spelers is zo bijzonder om te zien. Ze zullen altijd Sparta steunen.” 

Kunnen je als Volendamse al wennen in het rauwe Rotterdam?

“Volendam is een prachtig dorp. Iedereen kent elkaar en dat maakt het juist zo gezellig. Ik houd op zich wel van een avontuur, dus toen deze stap kwam om naar Rotterdam te verhuizen was dit zeker een mooie stap om te maken.” 

De vis is in Volendam wel duur hoor!

“ Jaaa de vis is zeker duur! Maar wel lekker.”  

Mmmmm..Wat doe jijzelf in het dagelijkse leven?

“Ik werk tegenwoordig in een kledingwinkel. Heb het er heel erg naar mijn zin. Ook doe ik zelf aan social media! Ik vind het gewoon heel leuk om foto’s en video’s te maken. Ik wil mezelf geen ‘influencer’ noemen, want ik ben gewoon Romy die houdt van foto’s en video’s maken. Onderstaande foto mogen jullie plaatsen hoor. ” 

‘Alle meiden van de Spartanen zijn prachtig’

Absoluut mee doorgaan. Wat een pracht van een foto’s en video’s. Model geweest?

“Ik heb hiervoor modellenwerk gedaan, maar op dit moment iets minder. Voor nu is het vooral Instagram en zelf content maken, omdat dat op dit moment iets makkelijker te combineren is met mijn werk. Maar modellenwerk is en blijft natuurlijk altijd erg leuk om te doen. Daar wil ik altijd graag tijd voor vrij maken.” 

In het rijtje Koblenko en Geuze kom jij nu.  

“Lief dat jullie mij vergelijken met Monica Geuze en Victoria Koblenko! Hahah. Dat zijn zeker mooie vrouwen en het klinkt voor mij dus zeker als een compliment! Maar alle meiden van de Spartanen zijn prachtig. De mannen van Sparta hebben een hele goede smaak.” 

Dank. Kusje terug. Serieus nog even: hoe kijk jij tegen het voetbal van Sparta aan?

“Hoe ik tegen het huidige seizoen aankijk van Sparta? Ik ben erg blij dat ze op dit moment 6e staan. Het is natuurlijk jammer dat Mike niet speelt. Niets ten nadelen van Tijs Velthuis! Want Tijs doet het ook heel goed. Ik denk dat Sparta 6e gaat eindigen. Hopelijk nog hoger natuurlijk en tuurlijk gaan we dan voor Europees voetbal.” 

Dat is pas een droom. Wat wil je onze lezers en supporters meegeven? 

“Dat ze echt heel goed bezig zijn en dat ze op deze manier verder moeten gaan. Niets veranderen, jullie zijn geweldig. Ik vind het prachtig om te zien hoe erg jullie Sparta steunen!” 

Hoe kunnen wij jou bewonderen? 

“Nou mijn Instagram is: romyantunes!” 

Niet bang voor vervelende reacties op dit stukkie?

“Ik kan wel wat hebben gelukkig. Veel liefs!” 

Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties