sparta podcast

Gisteren kwam er weer een nieuwe Sparta podcast online te staan. Goed nieuws: Ruud van Os nam weer plaats aan de tafel nadat we hem enkele weken hebben moeten missen. Hij was aan het managen hoe je kan beïnvloeden i.p.v. overtuigen. Doe het niet Ruud, blijf gewoon jezelf, dan hebben we het meeste plezier van je. We houden van je uitspraken dat we ons niet mogen afzetten tegen de club die 10x zo groot is. Lekker zen.

Ruud corrigeert Anton voor wat betreft zijn meten met twee maten rondom het uitvak van Sparta ten opzichte van hoe Sparta supporters behandelt worden.

Anton geeft aan wat de Volendam supporters allemaal niet mogen als ze komend weekend naar Rotterdam komen en komt tot de conclusie dat er weinig mag, maar dat een kaartje maar € 9,00 kost. Dit in tegenstelling tot de Sparta supporters die voor dezelfde tribune meer dan € 20,00 betalen. Kijk dat is nu weer een goed staaltje onderzoeksjournalistiek!

Verder merkt Ruud op dat het Rood-Witte mannen en vrouwendiner geen sponsorfeestje is maar dat iedereen welkom is. Verder geeft hij aan dat het een mogelijkheid is dat het mogelijk veel te duur is. Klopt Ruud, we zitten inderdaad niet allemaal in een bubbel waar een bedrag van € 145,00 per persoon zo makkelijk op te hoesten is. ITWM was volgens Ruud ook niet aanwezig. Klopt Ruud, het is namelijk een sponsorfeestje, anders zou het bedrag van € 145,00 wel inclusief BTW vermeld zijn geweest.
Wij van ITWM, simpele zielen die we zijn, voelen ons een stuk meer op ons gemak tussen de minder elitaire aanhang, die het ook nog eens mooi vind dat er zo nu en dan ongepolijst een lekker rokende fakkel de fik ingaat. Maar Ruud, toch houden we van je! Door dit soort zaken zonder enige nuance te benaderen, maakt jou inbreng aan deze podcast tot een succes.

Wil je de podcast, inmiddels 100% kijk- en luisterdichtheid onder de Sparta-supporters, nog een keer terugzien of beluisteren, klik hieronder dan op de mogelijkheden die er zijn.

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties