de Boeck en van der laan bij Podcast

Arjan van der Laan werd opnieuw van stal gehaald om de Sparta naar Voren Podcast van Rijnmond weer op te sieren. De voormalig middenvelder van het Sparta dat in seizoen 1995-96 de bekerfinale haalde werd vergezeld door Robert de Boeck. Ook hij is een gast die we vaker zien terugkeren in deze Spartaanse talkshow. Je zou je afvragen of de nieuwe gasten op zijn, of dat Ruud van Os vervangen gaat worden. Laten we vooral hopen dat Ruud weer snel plaats neemt. We missen de dynamiek van zijn optredens!

Robert de Boeck bestaat echt merkte een bezoeker van Almere City – Sparta op. Prima dat een bezoeker van uitwedstrijden in het uitvak aanschuift bij de podcast. Mooi tegenwicht tegen diegenen die graag op het pluche van de business-seats plaats nemen.
De Boeck was overigens niet mild ten opzichte van onze backs. Ze kunnen er niets van. Ook het eerste eredivisie-doelpunt van van der Kust zorgde niet voor een ander denkbeeld

Verder stond het Rood Witte Mannen en vrouwen-diner in de spotlight. Het evenement dat voor de eerste keer in Schiedam gehouden werd leverde het Spartaanse vrouwenvoetbal een kwart miljoen euro’s op. De mannen aan tafel waren allen positief over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal.

Dit en nog veel meer in de Sparta Naar Voren Podcast

Abonneer
Abonneren op
40 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties