OTT week 34-2019

Een gedeelde eerste plaats in de eredivisie maakt ons behoorlijk trots. Uiteraard verdienden de spelers daarom alleen al een avondje Lowlands! Het is ze gegund na de overwinning bij ADO, al zullen ze zich in de residentie nu wel een beetje groen en geel ergeren! Zondag PEC Zwolle uit. Belangrijk is dat we wederom een vol uitvak hebben en dat niet iedereen op "doe eens makkelijk" Fox afstemt. In het uitvak zie je de presentatoren namelijk veel beter, zo zagen we zaterdag! Welkom bij het Off-topic topic van week 34-2019!

Door: de redactie

Vraagprijs Veldwijk verhoogt naar 1 miljoen euro

Gisteren is de afspraak met spits Lars Veldwijk over een overgang met een gelimiteerde transfersom verlopen. Sparta verwacht nu de "Full Monty" als het gaat over de afkoop van diens contract. Clubs die Veldwijk willen hebben zullen volgens de geruchtenmachine 1 miljoen euro aan Sparta moeten betalen en het salaris van de vandaag 28 jaar oud geworden Zuid Afrikaans international moeten ophoesten.

Leiding- en ticketinfo Zwolle uit

Serdar Gözübüyük is aanstaande zondag de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen de nummer laatste PEC Zwolle en Sparta, dat gedeeld eerste staat.

Lelijke twee rijen worden bij uitbreiding stadion gelukkig anders ingevuld

Sparta had in de stadionuitbreiding 2 extra rijen - losstaand van de tribune - op het oog. Toegegeven, het is natuurlijk een beetje een kwestie van smaak, maar de meeste supporters vonden deze uitbreiding onaantrekkelijk, foeilelijk en meer van dat soort termen. Zo ook de schrijver van dit stukje. Heeft Sparta zich iets van deze terechte kritiek aan getrokken? Dat zou mooi zijn. Gelukkig gaat onze club kijken op welke wijze deze 'supportersuitbreiding' anders ingevuld gaat worden!

Tavsan op huurbasis naar Telstar

Elayis Tavsan zal dit seizoen uitkomen voor Telstar. De 18-jarige aanvaller heeft bij Sparta nog een contract tot en met 30 juni 2021. In 2019/2020 ervaring op doen in de Keuken Kampioen Divisie en dan goed genoeg zijn om in 2020/2021 met Sparta de eredivisie (en Europa ;D...) in te gaan.