scheidsrechtersfluit

Een belangrijk weekend richting de play-offs

Zondag 28 april staat Sparta – Volendam op het programma. Aanvang 14:30 uur. Tegen Volendam-thuis moeten de drie punten gepakt worden. Zo simpel is het. Dan hou je Fortuna op afstand en de kans is aanzienlijk dat onze club dan Go Ahead (dat donderdag al tegen Feyenoord speelt) achterhaalt en uitloopt op Heerenveen (dat donderdag al tegen PSV speelt). En zelfs als Feyenoord en PSV falen is er nog niets aan de hand. Als je thuis maar wint van Volendam.

Maak gebruik van ‘Exchange’

Zoals bekend biedt Sparta tegenwoordig de mogelijkheid om via Spartakaartje.nl kaarten te kopen van mede-supporters die die dag niet kunnen. Dan moet die mede-supporters hun kaartje uiteraard wel te koop aanbieden. Een systeem dat onze club de Oerhollandse naam Sparta Ticket Exchange heeft genoemd.

Kan je niet naar één van de twee laatste thuiswedstrijden van dit seizoen? Gooi je kaartje dan via ‘Exchange’ in de verkoop. Het systeem werkt perfect, zo is de ervaring van de schrijver van dit stukje. En zo krijgen supporters zonder seizoenkaart de kans om eens een wedstrijd te bezoeken. Ook goed voor onze club, dat zo af en toe nog eens wat nieuwe bezoekers kan verwelkomen. De thuiswedstrijden van Sparta zijn ten slotte steevast uitverkocht, de uitbreiding van Het Kasteel laat nog jaren op zich wachten. ‘Exchange’ is op dit moment een weg om nog aan kaarten te komen voor mensen die geen seizoenskaart hebben.

Voor Sparta – Volendam zijn er dankzij ‘Exchange’ voor diverse tribunes nog wat kaarten beschikbaar.

Leidinginfo

Jeroen Manschot komt zondagmiddag naar Het Kasteel als de fluitist van dienst. Rogier Honig en Freek Vandeursen zijn de vlaggen mannen. Het heerschap Jannick van der Laan is de vierde man. Vanuit Zeist bekijkt Bas Nijhuis de wedstrijd als VAR, met naast hem AVAR Murat Küçükerbir. Wij verwachten dat Murat een belangrijke rol gaat spelen en Bas flink op zijn nummer zal zetten. Een wedstrijd zonder AVAR is eigenlijk geen wedstrijd. Leve de vooruitgang.

Abonneer
Abonneren op
34 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties