affiche az sparta 22 - 23

Sparta speelt morgen om 13:00 uur een oefenduel in Alkmaar tegen AZ. Dit weekend is er geen competitieprogramma, vanwege de bekerfinale op zondag. Omdat Sparta pas volgend seizoen de bekerfinale speelt is de eerste officiële wedstrijd pas op 28 april, thuis tegen FC Volendam. Tijd zat dus om te oefenen tegen andere clubs. Wilt u er heen? Pech. De wedstrijd is besloten.

Vandaar dat de officiële kanalen van Sparta en AZ er met geen woord over reppen. Want stel je voor, moet je weer politie inschakelen, wedstrijdkosten maken, koffie klaarzetten, stewards optrommelen, kazen smelten en weten wij allemaal niet. Nee, lekker besloten trainen. De meeste supporters zijn toch aan het werk. Die paar bejaarden en studenten of freelancers die willen komen kijken, kunnen de rambam krijgen. Slot op de poort. Geen ruchtbaarheid aan geven en gewoon doorleven. Hopen dat er geen blessures vallen en Neghli, Brym, Meissen en Velthuis een hele wedstrijd laten spelen. Misschien een reservekeeper wat speeltijd gunnen.

En fans? Die blijven via X wel op de hoogte. Hoeven dus niet naar Alkmaar af te reizen. Het goed ingevoerde X-accoutn AZAlerts meldde dit:

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties