At last but not least… daar begint Fusion Josh zijn mooie betoog mee als hij Sparta gaat beoordelen. Fusion Josh, wie was dat ook al weer? Een aantal maanden geleden schreven we al een stukje over hem toe deze Britse Youtuber Sparta kwam bezoeken. Inmiddels heeft hij alle eredivisieclubs in Nederland bezocht en trekt hij zijn conclusies.

Poor, meh, decent, really good

Met FC Volendam heeft Fusion Josh helemaal niets. Poor noemt hij zijn bezoek aan het stadion in het Palingdorp. Excelsior en Almere dat is ook maar net aan: “Meh”geeft hij aan als deze clubs moet beoordelen. Fortuna, Heerenveen, RKC en PSV kunnen ermee door en krijgen een “Decent”. Fusion Josh heeft meer op met de stadionbezoeken van Zwolle, AZ en NEC. Allemaal “Really Good!” Maar “Insane”dat krijgen topclubs Feyenoord en Ajax, maar ook de clubs in het Oosten; FC Twente en Heracles. Daarnaast bekoren de stadions van FC Utrecht en Heracles de Brit ook. Aan het einde van de vlog wordt het steeds spannender, omdat Sparta nog steeds niet aan de beurt is geweest.

Lovend

Maar dan volgt de ontknoping: Fusion Josh is lovend over de Kasteelclub. Hij roemt de Spangenaren die hem hartelijk ontvingen en was erg blij met medewerking van onze club. Daarnaast vindt hij, terecht, dat wij de mooiste stadion-facade van Nederland hebben. Sparta is insane….en als je goed naar Fusion Josh luistert zijn wij net iets meer insane dan die andere insane-clubs!

Video Fusion Josh

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties