Oproep van de Spangenaren

Sparta's sfeermakers de Spangenaren doen een oproep aan alle Spartanen om komend weekend eens goed uit te pakken. Nu wordt er morgenavond in Almelo ook geen onbelangrijk potje gespeeld maar Zondag staat de enige echte stadsderby van Nederland op het programma en daar moet extra aandacht aan besteed worden. Er zijn niet alleen drie punten te verdienen, maar oh, oh, oh....wat zou die "FIVE ON A ROW" toch lekker zijn!Door: Spangenaren Rotterdam

Sparta - Vitesse naar 16 januari 2018

De afgelaste wedstrijd tussen Sparta en Vitesse zal op dinsdag 16 januari worden ingehaald. Aanvang: 20:00 uur. Dat wordt dus de eerste pot in het nieuwe jaar, als er geen overdaad aan witte vlokjes valt natuurlijk.

Deroy Duarte Sportman van het Jaar?

Onze speler Deroy Duarte is genomineerd als Sportman van het jaar 2017 in Schiedam. Stemmen op onze middenvelder die aan het doorbreken is kan via de gemeentesite van Schiedam.

Zwarte jaarcijfers, rode in competitie

Het duurde even en we zijn er nog niet uit. De jaarrekening van Sparta Rotterdam staat online. Onze club jubelt over zwarte cijfers. Dat is mooi. Maar onze financiŽle man gaat zich er nog eens goed in verdiepen. Na de pijltjes is het bericht van Sparta te lezen.

Afgelast.

Het sneeuwt. In Rotterdam en omstreken. Waar niet? Deze foto is van Marcel Bavelaar. Zou de wedstrijd doorgaan? We houden u op de hoogte.Om 13:00 uur is de veldkeuring. #UPDATE 13:00 ; Scheidsrechter Makkelie is niet op tijd om het veld te keuren....hij schijnt vast te zitten in het verkeer door sneeuwval

#Update 2 tm 10. Wachten. Uitstel. Wachten. Uitstel. Nee, toch niet. Doei!

www.auto-onderdelenshop.be
Sparta staat in de winterstop....
...op plek 15 of hoger. - 30% / 64 stemmen
...op plek 15 of hoger.
....op plek 16 of 17. - 40% / 85 stemmen
....op plek 16 of 17.
...helaas helemaal onderaan. - 29% / 62 stemmen
...helaas helemaal onderaan.
Aantal stemmen: 211
stemmen