Rust in Vrede Hans de Koning

'Zo oud als Sparta word je nooit', dichtte Jules Deelder ooit. Ook voor oud-Spartaspeler Hans de Koning is de dichtregel van Deelder de waarheid geworden. De Koning, die bijna 300 wedstrijden voor Sparta speelde en in 1959 met Sparta landskampioen werd, is 83 jaar geworden. ITWM wenst de familie en andere nabestaanden alle sterkte.Door: de redactie

De club laat ons in de steek

Sparta-fan Anton Slotboom (AD) hield een interview met Sparta-fan Jules Deelder (dichter, muzikant, nachtburgemeester, 73 jaar). Het ging over een nieuw album, op te nemen op Katendrecht. En heel even over Sparta. Dit keer geen lovende woorden voor onze club.

Gaat Serdar Gözübüyük zaterdag all-in?

De KNVB heeft in al haar wijsheid besloten Serdar Gözübüyük aan te wijzen als de man die zaterdagavond de wedstrijd AZ - Sparta in goede banen mag leiden. Deze beste man floot eerder Heerenveen-uit. Op 2 mei 2010 debuteerde Gözübüyük in de eredivisie met de pot SC Heracles - ADO. Hij was toen 24 jaar. Vroeger werd hij ook vaak gesignaleerd in Holland Casino, aan de pokertafel. Tot zover deze dienstmededeling.

Verslag van training met gehavende fan

Gaat Duarte tegen AZ Dougall vervangen? Gaat Mühren samen met Kramer van voren spelen? En is Chabot, die vandaag eerder naar binnen ging van de training, op tijd fit? Vragen, vragen, die trainersverslaggever Semper probeert te beantwoorden. Een mede-watcher had een ei op zijn hoofd. Dat ook.

Op naar Alkmaar!

Zaterdag speelt onze club uit tegen AZ. Op papier een moeilijk pot natuurlijk, maar het potje van vorig jaar - toen Sparta een punt mee nam uit Alkmaar - geeft maar aan dat we bij voorbaat niet per se kansloos zijn.

www.auto-onderdelenshop.be
Sparta staat in de winterstop....
...op plek 15 of hoger. - 26% / 81 stemmen
...op plek 15 of hoger.
....op plek 16 of 17. - 36% / 113 stemmen
....op plek 16 of 17.
...helaas helemaal onderaan. - 38% / 120 stemmen
...helaas helemaal onderaan.
Aantal stemmen: 314
stemmen