Doneren op zijn Spartaans

Goed dat er Sparta supporters zijn die zich bezighouden met het inzamelen van geld voor de Roparun. Ondanks dat deze pas in de lente van 2019 gelopen zal worden zijn er 4 leden van het Sparta supporters Running Team al in voorbereiding.Door: de redactie

Kom ook naar de forumavond met Laros, Van Stee en Fraser!

Nog even een reminder. Deze maandag 17 september 2018 is de forumavond met Laros, Van Stee en Fraser. Aanvang 19:30 uur. Deze mannen nemen de moeite om in gesprek e gaan met supporters. Mooi als veel supporters dan ook de moeite te doen om te komen. Kom maandagavond dus naar het supportershome!

Sparta wint van Den Bosch en stijgt naar plek 3

Sparta begon goed aan de wedstrijd. Binnen 16 minuten stond de uiteindelijke eindstand van 2-0 op de borden. Op aangeven van Royston Drenthe opende Lars Veldwijk de score in de 13e minuut. Hij maakte zijn eerste Sparta-treffer op Het Kasteel. Drie minuten later tikte Mohamed Rayhi de bal binnen na een voorzet van Janne Salsela. Sparta en Den Bosch wisten daarna niet meer te scoren. Lekkere overwinning, waarmee Sparta stijgt naar plek 3.

Voorbeschouwing Sparta - Den Bosch (september 2018)

Zojuist is het bevestigd: Sparta - FC Den Bosch gaat definitief door! Dit omdat de politiebonden een akkoord hebben bereikt over een nieuwe CAO. De acties zijn van de baan. Het belooft een zonnige zondagmiddag te worden met lekkere temperaturen. Wat mooier om dan naar Het Kasteel af te reizen? Wat mooier is? Afreizen naar Het Kasteel om Sparta van Den Bosch te zien winnen! Direct maar een voorbeschouwing.

Sparta - Den Bosch nog steeds op losse schroeven

Weer een topic over schroeven? Jazeker. Er komen mooie dagen aan. Tijd om te klussen Spartanen! En wie weet, hou je er zondagmiddag tijd genoeg voor over, want het is nog steeds zeer onzeker of Sparta - Den Bosch doorgaat.
www.auto-onderdelenshop.be
Sparta staat in de winterstop....
...op plek 15 of hoger. - 26% / 81 stemmen
...op plek 15 of hoger.
....op plek 16 of 17. - 36% / 113 stemmen
....op plek 16 of 17.
...helaas helemaal onderaan. - 38% / 120 stemmen
...helaas helemaal onderaan.
Aantal stemmen: 314
stemmen