FC Utrecht – Sparta was het laatste duel voordat de eredivisie vorig seizoen beëindigd werd. Bijna een jaar later staat de wedstrijd weer op het programma. Ditmaal in een totaal andere setting. Geen publiek. En Sparta en Utrecht zijn opeens concurrenten van elkaar. De ploeg die wint, kan omhoog kijken en behoudt zicht op play-offs voor Europees voetbal. Voor Utrecht is dat een teleurstellende uitgangspositie. Voor Sparta is dit maar weer eens een bevestiging dat het seizoen tot nu toe uitstekend verloopt.

Leidinginfo

FC Utrecht – Sparta, zondag 24 januari 2021, aanvang 14:30 uur. Serdar Gözübüyük is aangesteld als scheidsrechter. Joost van Zuilen en Rogier Honig vlaggen. Vierde man is het heerschap Jesse Rozendal. Erwin Blank is de VAR en Freek Vandeursen heeft de eer de AVAR te zijn.

Handen wassen Spartanen!

Vorig seizoen eindigde de competitie voortijdig met de wedstrijd FC Utrecht – Sparta. Terugkijkend het een lachwekkend tafereel. Honderden Spartanen waren in het uitvak aanwezig. Er werd al aardig wat gesproken over Corona, dat via Italië inmiddels ook de rest van Europa bereikt had. Er werden in Utrecht maatregelen genomen, die er vooral op neer kwamen: handen wassen! Bij de plees hingen briefjes om goed je handen te wassen. En dat deed iedereen braaf. Er stonden rijen voor de wastafels, er was onder Spartanen duidelijk bereidheid om mee te werken aan tegen gaan van de verspreiding van het nog niet zo heel bekende virus.

FC Utrecht was wel zo ‘verstandig’ geweest het bovenste deel van het uitvak af te sluiten. Dat scheelt in de schoonmaakkosten. Er werd stevig op gehandhaafd door Spartaanse stewards. Niet naar boven. Allemaal in het lage deel blijven. En dus stonden Spartanen als haringen in een ton op elkaar geplakt. Lekker snotteren met z’n allen. Verkoudheid, griep en -naar later bleek- een incidenteel coronavirusje erbij. Met z’n allen lekker hoestend, niezend, snotterend terug in bussen en auto’s naar Rotterdam. Maar we hadden gelukkig wel onze handen goed gewassen.

Strijd om een plek in het linkerrijtje

Inmiddels is het allemaal anders. Lege tribunes en een Nederlands vaccinatempo dat meer weg heeft van Michel Breuer dan Usain Bolt. Maar de druk om sneller te vaccineren zal toenemen als Sparta wint in Utrecht. Dan komt Europees voetbal in zicht. Het EK en de Olympische Spelen mogen best afgelast worden. Maar als Sparta Europa in gaat, moet het voetbalreizen weer noodzakelijk zijn. Het draagvlak daarvoor onder de Nederlandse bevolking is rond de 89 %, zo bleek vandaag uit het gezamenlijk onderzoek van Maurice de Hond en de opiniepanels van Eénvandaag, RTL Boulevard en Viruswaarheid. Het demissionair kabinet en het RIVM kijken dan ook met spanning naar de wedstrijd vandaag in De Galgenwaard.

Sparta is de nummer 9. FC Utrecht -dat dit seizoen de top 3 wilde gaan aanvallen- staat 10e. Toch is Sparta de onderhond. Maar dat zegt gelukkig niet alles. Onze club heeft PSV en Feyenoord al twee keer gehad en straks is ook de lastige uitwedstrijd tegen Utrecht alweer achter de rug. Natuurlijk, onze club moet altijd naar beneden kijken, zolang als ‘we’ niet 100 % veilig zijn. Maar Sparta won drie uitwedstrijden op rij. Waarom zou 1 of 3 punten in de Domstad niet mogelijk zijn? Het valt niet uit te sluiten dat we in het beste seizoen zitten sinds 1995/1996. In 2021 Europa in. In 2022 zal Sparta zich gaan ontpoppen als Leicester aan de Schie. Door de avondklok is er meer tijd om te dromen.

FC Utrecht

FC Utrecht draait voor Utrechtse begrippen een moeilijk seizoen. Van den Brom vertrok. Hake staat aan het roer. Er zijn hardnekkige geruchten dat Utrecht volgend seizoen Henk Fraser aan zich wil binden als trainer. We gaan het zien. Voorlopig draaien de Domstedelingen ook in 2021 niet al te best. Wel werd vorige week thuis gewonnen van Heracles (2-0), maar daarvoor verloor Utrecht van Vitesse (1-0) en speelde het gelijk tegen FC Groningen (2-2). Op papier heeft Utrecht een selectie waar de ploeg 5e of 6e mee zou moeten worden. Maar de plek in de middenmoot is gezien het vertoonde spel tot nu toe gewoon terecht.

Tegen Sparta mist Utrecht Elia, Bergström en doelman Paes. Toch kan Hake een op papier een uitstekend elftal opstellen. Met spelers als Ramselaar, Maher, Janssen, Overeem en Kerk is het eigenlijk te gek voor woorden dat Utrecht niet in het linkerrijtje staat. Oud-Spartaan Mahi begint naar verwachting op de bank bij de Domstedelingen.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Oelschlägel, Ter Avest, St. Jago, Willem Janssen, Warmerdam, Van Overeem, Maher, Van de Streek, Kerk, Dalmau, Ramselaar.

Sparta

Coremans is er uiteraard nog steeds niet bij. Bart Vriens, die in de jeugd van FC Utrecht speelde en Pinto ook niet. Onze trainert, die van 1986 tot 1988 als speler voor FC Utrecht uitkwam, kan wel weer beschikken over Smeets (die tegen PSV nog geblesseerd uitviel) en Harroui (die tegen PSV afwezig was). Fraser blijft hierdoor in alle linies veel keuzes houden. Met name Burger, Smeets, Mijnans en Engels zijn niet zeker gebleken van een plek bij de eerste 11 en ‘vechten’ om een basisplek. Abels keert naar verwachting terug in de basis.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Okoye, Abels, Beugelsdijk, Heylen, Meijers, Mijnans, Auassar, Harroui, Smeets, D. Duarte, Thy

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
314 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
Mari van Wijk
Spartaantje
1 maand geleden

Op het middenveld verloren.

D
Hans E
Gladiator
1 maand geleden

Was gewoon een slechte wedstrijd van Sparta.
Kwamen niet aan voetballen toe.
We zijn een lastige ploeg als we compleet zijn.
Nu was het volhouden. Erg veel blind wegtrappen.

Abels bewees wel dat hij zijn contractverlenging waard is. Op links gewoon beter dan Meijers.
Okoye weer prima, vooral zonde voor hem dat we de 0 niet gehouden hebben.

En wel typisch Sparta, het zat er niet echt in, maar als je erin gaat geloven dat t nog kan dat we een punt halen, dan gebeurt het alsnog dat je met een kater zit.

D
Koen Heijden
Spangenaar
1 maand geleden

Woensdag tegen Twente moeten we maar weer winnen!

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Koen Heijden
1 maand geleden

Ja lekker makkelijk. Als het tegen Twente niks wordt, dan maar uit bij den haag?
En anders de wedstrijd daarna?

D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
1 maand geleden

Tja met betonvoetbal maak je toch soms een foutje en dan MOET je ineens gaan aanvallen, oehoehoe

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Natuurlijk kregen Thy en Engels weinig bespeelbare ballen. Maar die Engels gaat elke keer liggen als hij een bal krijgt. Dat schiet niet op.

D
Peter Bonnier
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Die jongen heeft een duelkracht van een vlieg.

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Ik zie liever Smeets dan Engels in de basis.

D
Spartapijnacker
Spartaantje
1 maand geleden

Al met al erg jammer. Sparta speelt nmm wel volwassen. Gelijkspel was verdiend geweest.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Spartapijnacker
1 maand geleden

Jammer? Gewoon niet willen voetballen. Alles blind wegtrappen.
Staan over 3 weken 15e.

D
RWGladiator
Gladiator
1 maand geleden

K*tzooi. Onterechte nederlaag. Sterk gespeeld en zeer georganiseerd. Maar de teleurstelling overheerst.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  RWGladiator
1 maand geleden

Sterk gespeeld? NUL kansen gecreëerd.
Wat is daar sterk aan?

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  RWGladiator
1 maand geleden

Maar Beugelsdijk speelde prima.
Hij komt tekort tegen PSV, maar op dit niveau speelt hij prima.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Tuurlijk man. Zeker met het spelletje dat wij spelen is het een prima verdediger. Denk dat er geen spits in de eredivisie is die uit kijkt naar 90 minuten Beugelsdijk in je rug.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Zou Gravenberch er last van hebben denk je of zou hij de hele wedstrijd jeuk op zijn rug hebben.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
1 maand geleden

Jammer Spartanen we verdienden een punt vandaag… Hopelijk gaan we weer snel punten pakken

D
Jan
Gladiator
1 maand geleden

Erg jammer Twente heeft verloren en met een overwinning vandaag hadden we dichtbij kunnen komen.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Winnen zat er niet in Jan, maar een gelijk spel had terecht geweest.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Dat zat er niet in. Ik hen welgeteld nul kansen gezien. Dat dichtbij komen lukt wel, maar dan in de buurt van plek 15.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  lofer
1 maand geleden

Sterk overdreven zeg ik begrijp de teleurstelling maar, winnen van Twente en we gaan Europa weer in. We zijn nu eenmaal nog geen stabiele middenmoter.

D
Peter Bonnier
Spangenaar
1 maand geleden

Jammer dat je geen punt haalt. Maar waarom trainen we niet op corners en vrije trappen? We hebben zat lengte, maar worden nooit gevaarlijk uit corners.

Met vrije trappen is het al net zo slecht gesteld. 3 vrije trappen rond de 16. Niet 1 daarvan gaat op doel.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Peter Bonnier
1 maand geleden

De laatste keer dat we dat wel waren stonden Vriends en Mattheij erin…

D
Dikkiedik
Spartaantje
1 maand geleden

Als Utrecht thuis speelt tegen Sparta … bijna altijd maken ze net voor tijd de winnende goal. Dit is al jaren zo ….

D
rotterdam[west]
Gladiator
1 maand geleden

Heel erg jammer op basis van de 2de helft hadden we zeker een punt verdient.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Op basis van de kansen in de 1e helft had Sparta met 2 – 0 achter gestaan.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  lofer
1 maand geleden

Alleen doelpunten tellen.

D
wvb87
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Ja eens. Eerste helft was voor hun, 2e voor ons. Maar het was ook wel een mooie goal van hunnie. Toch een beetje teleurgesteld.

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Zwaar teleurgesteld. Wat een mazzeldoelpunt. Meer dan een gelijkspel zat er niet in maar dat was wel verdiend geweest.

D
Peter Bonnier
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Mazzel? Was gewoon een wereldgoal

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Peter Bonnier
1 maand geleden

Ja natuurlijk, maar meestal eindigt zo’n schot in de tweede ring.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Onnodig balverlies Auassar. Vervolgens wordt hij uitgekapt. Prachtige goal. Het is niet anders. Gelukkig mogen we woensdag weer.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Als je dan weer als een elftal schijtlijsters op nul nul wilt spelen, dan verlies je gewoon weer.

D
Dikker
Gladiator
1 maand geleden

Zonde.
Hadden wij ook eens moeten proberen: tussen de palen schieten.

Sporza
Spartaantje
1 maand geleden

Heel gauw vergeten deze wedstrijd. Al moet ik zeggen dat het de laatste tijd iets minder loopt, er is geen vastigheid. Sommige jongens vallen terug.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Sporza
1 maand geleden

Vergeten? Kun je van leren.
Bijvoorbeeld dat als je alleen maar speelt met nul intentie om te winnen of er een wedstrijd van te maken, dan verlies je. Terecht.

D
Sparta Peat
Spartaantje
1 maand geleden

Niet voor het eerst dom balverlies van Auassar, aanvallend geen kip klaargemaakt

SR1960
Spartaantje
1 maand geleden

Angsthazen voetbal!!

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  SR1960
1 maand geleden

Inderdaad. Je weet al vooraf dat dat fout af loopt.
We waren een soort van gelijkwaardig?
Speel dan om te winnen.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  SR1960
1 maand geleden

Slaat nergens op.

D
Henk Valk
Spartaantje
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Nu is verdrietig zijn op z’n plaats

D
Henk Valk
Spartaantje
Je reactie op  Henk Valk
1 maand geleden

Deze reactie was niet voor jou Brandweer.

nicopijpers
Spartaantje
1 maand geleden

Wat zonder zag er wel een puntje in zitten .
Maar ja we kunnen en hebben niet beter .

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  nicopijpers
1 maand geleden

Eens, alleen leek mij Smeets voor Mijnans logischer.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  nicopijpers
1 maand geleden

Kijk daar ben ik het mee eens

D
Steekpas
Spartaantje
1 maand geleden

Sparta had zondermeer een gelijkspel verdiend.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Steekpas
1 maand geleden

Gebaseerd op wat?
Ow… Even slecht als Utrecht, welke we weer fijn in het zadel hebben geholpen.
schijtbakvoetbal.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  lofer
1 maand geleden

Daar hebben we onze “nederlaagsupporter” weer hoor…
Hoe gaat t bij Dordt?

D
Jan
Gladiator
1 maand geleden

Helaas we kwamen met dit team te kort terug naar het rechterrijtje.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Er zat op basis van de 2de helft veer meer in. Maar ik zag ook dat er een paar keer onnodig bal verlies werd geleden. En zelfs naar elkaar te kijken wie die bal zo weg trappen.Onze aanvoerder was ook een beetje traag soms in zijn actie. Ook in de eerste helft zag ik dat een paar keer. Jammer een gelijk spel had niet misstaan. Maar nu moeten we een donderdag thuis wel winnen van Twente.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Gaat met deze laffe instelling zeker niet lukken!

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Ik zou tevreden zijn met een gelijkspel helaas zat het er niet in. We hebben zoveel onnodig balverlies geleden dat dit niet eens te turven was. Drie punten tegen Twente en het ziet er weer beter uit.

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Wat een wanvertoning.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

De waarheid mag weer niet geschreven worden.
Maar GROOT GELIJK.
wanvrertoning.

D
Houten Klaas
Gladiator
1 maand geleden

Man man, wat zonde dit zeg

D
Spartapijnacker
Spartaantje
1 maand geleden

Hij verliest toch iets te vaak zijn hoofd

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

En als dan ook Okoye deelt in de malaise is het klaar voor vandaag.

D
appie ossie
Spangenaar
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

gaatje in je hoofd !!

D
wvb87
Spartaantje
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Onzin

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Belachelijke opmerking.
Okoye speelt een prima pot.
Anders verlies je met 3-0

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Slaat helemaal nergens op wat je zegt; Okeye heeft goede reddingen verricht!! Het begint bij Fortes die de bal niet goed weg kopt en Auassar trapt in de schijnbeweging/uitkappen van die Utrechtspeler.

Laatste wijziging 1 maand geleden door HansG
D
Peter Bonnier
Spangenaar
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Want? Was deze houdbaar?

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Want? Die had ie moeten hebben?
Prins Carnaval?

Laatste wijziging 1 maand geleden door Dikker
D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Ja joh, Prins weet niet wat hij zegt.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Belachelijke opmerking!

Sporza
Spartaantje
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Okoye keepte erg goed vandaag

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Had hij die bal kunnen hebben denk je?

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Nee goed en geweldig in geschoten. Maar wel dat ze op die plek der eigen makkelijk uit laten kappen tot 2 keer toe. En je ziet ook als er een 3de spits in kot dat Sparta dan veel gevaarlijker wordt.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Net Fraser geluisterd en die vond dat Sparta te behoudend speelde dus ook hij was niet tevreden over de aanval.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Volgens mij zet hij een tactisch plan neer.
Anders moet hij maar eens wat wisselen. Spelers zat toch?

D
Koen Heijden
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Ik had hem er uit gekopt.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Koen Heijden
1 maand geleden

Ja met een helm op😂🤣😂🤣

D
wvb87
Spartaantje
Je reactie op  Koen Heijden
1 maand geleden

Kortsmit ook

D
Ouderkerk
Spartaantje
1 maand geleden

Met alleen tegenhouden kom je er niet. Vergeten te voetballen.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Ouderkerk
1 maand geleden

Was ook niet de opdracht om te voetballen. Schijtbakvoetbal. [Fraser]

D
TvdB
Spartaantje
1 maand geleden

Zie je aankomen.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  TvdB
1 maand geleden

Inderdaad, Fraser vergeet te bluffen door niet eerder een extra aanvaller te brengen.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Sparta staat op 21 punten. Dan moet je gewoon vrijuit voetballen. Om te winnen! !

D
Spartapijnacker
Spartaantje
1 maand geleden

Het begint weer bij een stomme fout van Auassar op het middenveld.

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Spartapijnacker
1 maand geleden

Het begint bij een middenveld dat al 90 minuten weigert te voetballen.

D
Koen Heijden
Spangenaar
Je reactie op  Spartapijnacker
1 maand geleden

Ja onnodig balverlies. Linkerkant lag open hij ging de drukte in.

Piet Heniger
Spartaantje
1 maand geleden

88e minuut klopte. Alleen aan de verkeerde kant…..

Spangenaar
1 maand geleden

Hij schiet hem aardig binnen

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Justin van Os
1 maand geleden

Prachtige goal.

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Ja, en dan krijg je de 1-0 tegen.
Je hebt het helemaal aan jezelf te danken dit.

D
Koen Heijden
Spangenaar
1 maand geleden

Was er al bang voor

D
Jan
Gladiator
1 maand geleden

Krijgt Rob nog gelijk “in het laatste kwartier “.

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Duarte; Dramatisch. Appie; Dramatisch. Engels; Dramatisch.
Mensen wat zakken er vandaag een hoop door het ijs.
Puntje is een wonder vandaag.

D
Koen Heijden
Spangenaar
1 maand geleden

Fluit maar af. 0-0 is prima

D
Dikker
Gladiator
1 maand geleden

Overigens speelt Fortes een prima pot

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Maar hij is wel mede schuldig door die bal niet goed weg te werken.

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Domme gele kaart Auassar.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Rob. Auassar had vandaag wel meer rare momentjes.

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Hij maakt dom balverlies van Appie goed, onderbreekt daarmee een aanval.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Cap
nicopijpers
Spartaantje
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Rob ik wordt daar zo moei van hij blijft onnodige kaarten pakken .

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  nicopijpers
1 maand geleden

Onnodig?

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Dat is een pleonasme

D
De Titanic....
Gladiator
1 maand geleden

Onze vrije trappen lijken nergens op…

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Ik moet heel erg m’n best doen om te bedenken wat wel ergens op lijkt.
Ja… Okoye…

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Harroui toch.

D
Koen Heijden
Spangenaar
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Allemaal lange mannen, doet ie dit..

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Koen Heijden
1 maand geleden

Ja onbegrijpelijk. Die jongen heeft al weken z’n dag niet.

D
Koen Heijden
Spangenaar
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Hij heeft zijn maand niet

D
Dikker
Gladiator
1 maand geleden

Offensieve wissel

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Dat is geen overbodige luxe.

D
Rood en wit
Spartaantje
1 maand geleden

Eindelijk Mijnans eruit,
Nu voetballen en beuken met die gravenberch !
0-1 88e minuut

Gerco
Spangenaar
Je reactie op  Rood en wit
1 maand geleden

88e??
Kan ik nog ff kwartier wat anders doen

D
Jan
Gladiator
1 maand geleden

Nou daar komt Gravenberch we gaan het meemaken.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Met hem erbij zag ik eindelijk aktie voorin.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Dat wel hij is balvast maar, hij heeft weinig oog voor zijn medespelers dat zou beter moeten.

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Hij gaat voor de winnende zorgen.

Spangenaar
Je reactie op  PKHVH
1 maand geleden

Piet, we hebben het hier al eens eerder over gehad, je moet niet zoveel drinken tijdens de wedstrijden. Je gaat gek doen

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  Justin van Os
1 maand geleden

Hahaha, ik heb alleen een cappuccino op. Wijntje straks bij het eten.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  PKHVH
1 maand geleden

Ik hoop het maar, ik vreet er mijn schoenen niet voor op.

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Hahaha ….

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Voorin lukt helemaal niks en het middenveld staat niet.
Het is wisseltijd.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Dus moet er wat veranderen

D
Jan
Gladiator
1 maand geleden

Onze keeper doet het erg goed vandaag.

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Komt door Kooiman. 😜

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  PKHVH
1 maand geleden

Zou je denken.

D
Cap
Spangenaar
1 maand geleden

Ik denk dat Gravenberch wel eens wat goed zou kunnen doen in deze wedstrijd.

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

Denk ik ook, maar wat denkt Henk?

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  PKHVH
1 maand geleden

Henk denkt “had ik mijn wintersokken maar aangetrokken “.

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  PKHVH
1 maand geleden

Binnensmonds vloeken vooral.

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Mijnans –> Smeets
Engels –> Gravenbergh

Henk, doe is actie.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Zijn we Kharchouch vergeten?

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Dat hoop ik niet.
Ik vind alleen dat de wedstrijd wat meer rauwe kracht kan gebruiken.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Gravenberch is sterk en balvast maar, scoort te weinig en heeft geen oog voor medespelers.

D
Ouderkerk
Spartaantje
1 maand geleden

Wanneer gaan wij iets doen ?

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Sparta verdedigend sterk, maar het gaat een keer fout.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Ik denk in het laatste kwartier.

Gerco
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Moet gewoon 0-1 worden

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Gerco
1 maand geleden

Ik vind het prima. Wel graag in blessuretijd.

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Ze houden veel ballen tegen inderdaad, maar daar is dan wel alles mee gezegd.

D
Dikker
Gladiator
1 maand geleden

Thy heeft ‘t nog ny.

D
De Titanic....
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

De Duitse tandem werkt helemaal niet. Gooi die 2 opportunisten er maar in…

Laatste wijziging 1 maand geleden door De Titanic....
D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Wat een gerommel. Wat een gepruts.

D
Gert van der Beek
Spangenaar
1 maand geleden

Die Simon is heel positief over Sparta. Dat is die meestal trouwens. Prima analist, benoemt en ziet alles. Hij scoort punten. Nu die andere Teutonen nog.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Gert van der Beek
1 maand geleden

Heeft ook een leuk moppie.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Gert van der Beek
1 maand geleden

Voor de wedstrijd begon was hij stellig er van overtuigd dat Utrecht ging winnen en nu is er twijfel bij hem dit geeft aan dat hij Sparta weinig heeft zien spelen. Wel een goeie hoor.

D
Gert van der Beek
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Hij heeft echt al een paar wedstrijden goed geanalyseerd van Sparta en vind het een goed staande vechtmachine.