Sparta spelers presenteren nieuwe thuisshirt

Sparta presenteerde gisteren, in navolging tot het uitshirt, het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen. Op de Sparta website en de social media accounts werd dit nieuws wereldkundig gemaakt. Uiteraard voorzien van een mooie marketingriedel over Sparta-DNA, accenten, moderne en technische elementen en een speciaal ontwikkelde kraag. Welke text-writer schrijft deze commerciële proza toch elk jaar? Het is haast hilarisch te noemen 🙂


En wat dit jaar zeker niet verkeerd is, is dat de sponsoring van ESET niet meer boven het logo staat. Het shirt is door de designers van Robey zo ontworpen dat de ESET reclame nu boven het Robey logo staat. Hulde dat dat de club de boodschap van veel supporters heeft begrepen. Afgelopen seizoenen gaven zij herhaaldeijk aan dit niet mooi te vinden. Reclames blijven uiteraard irritant, en maken van een mooi tricot een soort wandelende reclamezuil, maar een ieder begrijpt dat Sparta de centen hard nodig heeft en het shirt zal moeten exploiteren.

En wij helpen Sparta om zo’n shirt te gaan dragen! Kopen dus dat shirt. Het is voor € 69,95 te koop in de fanshop:

Heb je minder budget tot je beschikking en wil je toch een tof authentiek Sparta shirt kopen? Dan kan je ook het RV & AV shirt, zonder ESET reclame en met het originele Sparta logo, bestellen in de online shop van de amateurs van Terbregge:

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties