Het is tegenwoordig haast maken om een kaartje voor een thuiswedstrijd voor de publiekstribunes van het Kasteel te kunnen kopen. Voor de thuiswedstrijd tegen RKC van 28 oktober 2023 zijn op het moment van schrijven nog 11 plaatsen voor de business-seats beschikbaar a raison de € 90,00 per stuk. Voor de thuiswedstrijd tegen Almere City, die op zondag 5 november wordt gespeeld zijn alle business-seats naar het lijkt uitverkocht en is nog een handvol kaarten op de Tonny van Ede tribune, naast het uitvak – te koop.

Secondary Ticketing moet versneld worden

Sparta moet dus voor de zoveelste keer dit seizoen ‘nee’ verkopen. In de podcast van RTV Rijnmond sprak Algemeen Directeur Laros uit dat het secondary ticketing systeem er aan zit te komen maar dat we nog even geduld moeten hebben. Om nee-verkopen tegen te gaan zou dit proces, denken wij, zo snel als mogelijk, ingezet moeten worden en zou Sparta moeten versnellen om dit onderwerp een hogere prioriteit te geven.
Zowel de houder van een seizoenkaart (vergoeding) die een keer verhinderd is, alsmede Sparta (fees) zouden hier aan kunnen verdienen en een potentiële bezoeker zonder ticket zou hiermee geholpen kunnen worden.

Uitkaarten

Ook de uitwedstrijden lopen storm. Voor het uitvak bij Go Ahead Eagles is voor a.s. zondag ook geen enkele kaart meer verkrijgbaar. Voor het uitvak van de IJsselmeervogels van woensdagavond 1 november zijn inmiddels meer dan 450 tickets verkocht. Sparta heeft iets meer dan 40 kaarten op het moment van schrijven op de plank liggen voor supporters die naar dit bekerduel willen.

Abonneer
Abonneren op
38 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties