affiche Ajax - Sparta welkom

Het moet raar lopen als het uitvak voor Ajax – Sparta van 9 december as. niet uitverkocht zal raken. Net zoals vorig seizoen is er weer voor gekozen om deze wedstrijd geheel in de vrije verkoop te doen.

Een compliment aan de beleidsbepalers van de gemeente Amsterdam, die van een een andere club uit onze stad de supporters in zijn geheel verbied om langs te komen.

Vrije verkoop betekent in het geval van Ajax-uit dan ook echt vrije verkoop. Geen beperkingen t.a.v. hoe je naar het stadion wil komen. Wil je met de auto: prima, wil je met het openbaar vervoer: ook helemaal prima. En wil je in het centrum van de hoofdstad een lekker biertje komen drinken? Je bent meer dan welkom in een van de vele bruine kroegen die de stad rijk is.

Er zijn voor het duel in Amsterdam, dat om 18:45 uur begint, op het moment van schrijven, nog zo’n 250 tickets beschikbaar. Wil je met de bus van de supportersvereniging? Dan moet je er snel bij zijn: zij hebben nog een kleine 20 tickets over!

Verder is het goed om te melden dat er ook nog zo’n 30 kaarten zijn voor het uitduel tegen Heracles van 2 december a.s. Naar verwachting zal deze uitwedstrijd ook uitverkocht raken.

Meer informatie over de voorwaarden en aankoop van een uitticket voor Ajax – Sparta lees je HIER

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties