1.200 kaarten voor FC Utrecht-Sparta beschikbaar

40
4510
tickets Sparta

Sparta heeft het gehele uitvak van FC Utrecht met daarin 1.200 kaarten toegewezen gekregen voor de heenwedstrijd van de halve “play-offs finale in Utrecht die op donderdagavond 1 juni in de Galgenwaard wordt gespeeld.. Voor supporters die met de auto gaan zijn er 75 parkeerplaatsen beschikbaar, de rest van de supporters zal de wedstrijd met de buscombi moeten bezoeken.

Betaalbaar

Omdat er nog steeds sprake is van een enorm tekort aan te huren bussen is, daarmee de prijs enorm onder druk staat, heeft Sparta en de Supportersvereniging uit eigen buidel moeten tasten om alles voor een betaalbaar tarief aan de Spartaan te brengen. Prijs voor de buscombi is daardoor slechts € 26,00. Daarmee verzeker je voor een busreis en een ticket voor de wedstrijd. De prijs voor een los kaartje als je met de auto gaat bedraagt € 15,00.

Loyaliteitspunten

Ook worden, terecht, de loyaliteitspunten van stal gehaald. Daarmee verzekeren de meest trouwe Spartanen zich van een kaartje. Dat zijn in dit geval de Spartanen die in de loop van de afgelopen jaren minimaal 7 uitwedstrijden hebben bezocht en daarmee 7 of meer loyaliteitspunten hebben verzameld. Zij zijn donderdag 25 mei om 11:00 uur als eerste aan de beurt om een ticket te bemachtigen en hebben daar tot 13:30 uur de tijd voor.
Als niet alle kaartjes niet worden uitverkocht gaat spartakaartje.nl weer open om 14:00 uur. Ditmaal voor alle seizoenkaarthouders van Sparta die tot 15:30 uur de tijd krijgen om een kaartje voor de halve finale te kopen.
Als er dan nog kaarten overblijven mogen om 16:00 uur alle seizoen- en clubcardhouders nog proberen een ticket te bemachtigen.

Meer info

Wil je echt alles weten over de kaartverkoop? Check dan ook even de officiële website van Sparta. Verder doe je er goed aan het Twitter ticket-account van Sparta in de gaten te houden. Verkoop gaat via spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
40 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties