tickets Sparta

Ons bereiken veel klachten over het door Sparta nieuw ingekochte ticketing-systeem. Ook de Sparta Podcast speelde hier gisteren op in. Het systeem waar we in een later stadium secondary ticketing van moeten kunnen verwachten lijkt nog niet optimaal afgestemd op de wensen en verwachtingen van de Spartaanse voetbalsupporter die een seizoenkaart heeft, dan wel kaartjes wil bestellen.

Vooral problemen rond de activatie van het account, het wegwijs worden binnen het systeem, zoekgeraakte aankoopgeschiedenis van seizoenkaarten, wedstrijdkaarten, loyaliteitspunten en het nog niet op orde hebben van info over de eerstvolgende uitwedstrijd zijn de klachten die ons bereiken.

Reactie Sparta

We hebben Sparta aan het einde van deze middag gevraagd om te reageren op deze zorgen van de supporters. Aan de late kant beseffen wij ons. Toch kregen wij een supersnel antwoord van Sparta…en dat valt zeker te waarderen.

Het was een uitgebreid antwoord, vandaar dat we het antwoord voor jullie samen hebben gevat:

  • Tientallen supporters hadden Sparta een e-mail gestuurd met vragen rondom het nieuwe systeem. Sparta geeft aan dat het duizenden supporters wel is gelukt om te activeren.
  • Activatie storingen ontstaan doordat de gebruiker meerdere accounts heeft terwijl je slechts met één e-mailadres vanuit veiligheidsoverwegingen één account mag hebben. Ook zijn er problemen geweest doordat je telefoonnummer maar uit 10 cijfers zonder spaties mag bestaan.
  • De aankoopgeschiedenis van kaarten is niet meegenomen vanuit het oude systeem omdat dit niet van belang is in het nieuwe systeem
  • Aandachtspunt is het wegwijs worden in het systeem, hiervoor zal Sparta binnenkort een FAQ (veelgestelde vragen sectie) inrichten
  • De eerstvolgende uitwedstrijd zal na het weekend in de verkoop gaan (heeft niets te maken met een mogelijke storing)
  • Er komt een nieuw systeem voor de loyaliteitspunten, dit gaat een nieuwe opzet krijgen.
  • Mochten Sparta supporters problemen hebben met het systeem wordt er verzocht om per e-mail contact op te nemen via ticketing@sparta-rotterdam.nl

Wat zijn jouw bevindingen tot dusver?

We horen het graag van je in de reacties

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties