3.000 seizoenkaarten verkocht

Vandaag is de 3.000e seizoenkaart verkocht. Dit meldt het Twitter account van de Kasteelclub deze middag. Die 3.000 is redelijk snel tot stand gekomen in vergelijking met vorig seizoen. Op 1 juli 2020 meldde Sparta toen dat het de 4.000e kaart verkocht. Dat betekent dat Sparta nog een kleine heeft hebben om 1.000 kaarten te verkopen als het een zelfde verkoop snelheid nastreeft.

Patrick of Sander van de Pavoordt waren de 3.000e koper van de kaart die toegang geeft voor alle competitiewedstrijden van Sparta en ontvingen een gesigneerd shirt van de club van Rotterdam. Ze ontvangen ook nog beiden een mooie als extraatje. Deze wordt voor een ieder beschikbaar gesteld die zijn seizoenkaart voor 1 juli 2021 aanschaft.

Eerder schreven we een artikel met informatie over de seizoenkaartverkoop voor seizoen 21-22. Daarin werden alle zaken rondom eventuele beperkingen uitgelegd. Uiteraard kan je dit stukje nog een keer lezen, maar je kan ook onderstaande button gebruiken om direct naar de website van Sparta te gaan .

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties