Helft van seizoenkaarten inmiddels uitverkocht

56
3960
seizoenkaarten 23-24

Nog nooit vertoond: Sparta heeft in een lopend seizoen inmiddels al zo’n beetje de helft van alle beschikbare seizoenkaarten voor het seizoen er op al verkocht.

4.500 SCC’s aan de Spartaan gebracht

Inmiddels heeft Sparta al 4.500 seizoenkaarten verkocht meldde de club gisteren op haar social media. Meneer Heinsbroek was degene die de 4.500e kaart afrekende en kreeg daarvoor van Tobias Lauritsen een paar gesigneerde voetbalschoenen cadeau. Meneer Heinsbroek blij, Sparta blij. De laatste decennia moest de club noodgedwongen altijd lang wachten alvorens men overging tot de verkoop van de seizoenkaarten.
Mede door het snel veilig stellen van het eredivisieschap, het leuke voetbal van afgelopen seizoen en de mogelijke plaatsing voor Europees Voetbal ziet Sparta in snel tempo de kaarten door seizoenkaarthouders die met een seizoen willen verlengen hun kaart “terugkopen”.

10 juni deadline

Dat verlengen van je seizoenkaart kan overigens nog tot 10 juni 11:00 uur. Daarna zullen de plaatsen niet meer vastgehouden worden en kan iedereen een seizoenkaart bij Sparta kopen. Dus heb je nu een seizoenkaart en wil je er zeker van zijn volgend jaar ook op Het Kasteel aanwezig te zijn zal je voor die datum moeten handelen wil je niet teleurgesteld worden.

Verzilveren

Sparta lijkt intussen de goede resultaten ook nog op een andere manier te willen verzilveren. Wij schreven al eerder dat Sparta er alles aan moet doen om het op 4 na populairste sportmerk van Nederland meer ten gelde zou moeten maken. Op het Spartapark-Noord, waar men dagelijks de adviezen van ITWM in beraad neemt, lijkt men overstag te zijn gegaan. Er is inmiddels een vacature voor een accountmanager. In de portefeuille van deze accountmanager staat onder meer dat deze acquisitie zal moeten gaan doen. Binnenhalen van de grote vissen uit de sponsorvijver die in de metropoolregio Rotterdam-Den Haag rijkelijk gevuld is in vergelijking met de meer provinciale regio’s in Nederland. Als tweede club van Zuid-Holland een heerlijke uitdaging voor een commerciële kanjer!

Abonneer
Abonneren op
56 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties