seizoenkaart 22-23

Sparta is hard op weg om een record aantal seizoenkaarten te verkopen. Dat betekent voor seizoen 2022-23 elke wedstrijd een nagenoeg uitverkocht stadion.

Nog ca. 1.100 kaarten te koop

Op Spartakaartje.nl is vandaag te lezen dat er nog 1.100 seizoenkaarten te koop zijn. De meest populaire tribune is opnieuw de Denis Neville. Voor deze een-na-goedkoopste tribune, waar de fanatiekere aanhang plaats neemt, is al tijden geen seizoenkaart meer te koop.
Wel zijn er voldoende seizoenkaarten over voor de goedkopere Bok de Korver tribune. Ben je met een familie met kinderen gelden daar hele leuke kortingsaanbiedingen, die betaald voetbal in de eredivisie zeker betaalbaar houden

Exclusiviteit

Op de hoofdtribune en Kasteeltribune is ook nog wel wat ruimte. Met name in de hoek tegen de Bok de Korver tribune aan zijn nog best wel wat seizoenkaarten te koop. Wil je overigens echt exclusief er bij zetten en vindt je een bedrag van € 550,- het waard om Sparta dit seizoen te volgen? Kies dan voor de twee vakken direct naast het Kasteel. Naast een mooie zitplaats heb je ook toegang tot de Ridderzaal en hoef je niet in de rij te staan voordat je het stadion betreedt.

Vrije kaartverkoop

Naast dat Sparta zoveel mogelijk seizoenkaarten wil slijten is er ook een x-percentage van de plaatsen die in de vrije verkoop gaan. Dit om nieuwe aanwas kennis te laten maken met de club van Rotterdam. Maar wil je niet in spanning naast deze kaarten grijpen, dan is het toch echt tijd voor een seizoenkaart. Bestel je SCC vandaag nog via spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
68 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties