seizoenkaart Sparta 21-22

Sparta is vandaag begonnen met de verkoop van seizoenkaarthouders. Daarbij zijn de tarieven t.o.v. vorig seizoen gelijk gebleven, maar is er ook het een en ander veranderd.

Verandering 1 De 10 wedstrijden 40% regeling
Deze regeling is in het leven geroepen omdat niemand in de hele wereld weet of de huidige corona-epidemie gedurende het volgende voetbalseizoen nog de nodige stuiptrekkingen zal krijgen. Sparta meldt dat de vooruitzichten voor nu goed zijn maar neemt voorzorgsmaatregelen die de inkomstenstroom, geheel begrijpelijk, niet in gevaar zullen brengen. Daarop is de 10 wedstrijden garantie in het leven geroepen. Deze zorgt ervoor dat je geen restitutie van je seizoenkaart zal krijgen als je naar 10 eredivisie wedstrijden en bekerwedstrijden tm 16e finale kan gaan. Als dat er minder worden, doordat de overheid beperkende maatregelen oplegt, dan krijg je 40% korting op de seizoenkaart voor seizoen 2022-23. Ook kan je deze 40% aanwenden als een tegoed in de fanshop. Sparta zal geen geld terug geven.

Verandering 2: Jetset-yuppie seizoenkaarten te koop
De beste plaatsen op de Kasteeltribune (links en rechts, direct naast Het Kasteel) zullen vanaf dit seizoen aan supporters verkocht worden. Deze kaarten gaan voor € 500 verkocht worden. Dat is maar liefst € 225 duurder dan een gewone seizoenkaart voor de Kasteeltribune. Maar voor die extra toelage heb je beter zicht, wordt je gefouilleerd door een leuke hostess, krijg je een NO-inclusive polsbandje aangereikt en krijg je toegang tot de historische Ridderzaal waar je de volle mep betaalt voor een drankje en bitterbal. Exclusiviteit alom voor de beter gesitueerde Rotterdammer die zich wil onderscheiden van de andere Kasteelgangers. Maar toch geen slecht idee van Sparta. Deze plaatsen gingen eerder naar sponsors en zelden zaten ze allemaal vol. Er zijn nu eenmaal mensen die het er voor over zullen hebben. De stad Rotterdam ontwikkelt zich in een rap tempo en weet steeds meer financieel daadkrachtige mensen aan zich te binden die helemaal niets hebben met het schorremorrie op Zuid hebben. Voor deze doelgroep lijkt Sparta ruimte maken. De prijs van deze seizoenkaart gaat de volgende seizoenen overigens elk jaar € 50 omhoog! En over 5 jaar speelt Sparta, in het tempo zoals zich het nu ontwikkelt, vanzelfsprekend Champions League, en dan moet je van een dergelijk plaatsje wel verzekerd zijn!

Ook niet onbelangrijk!
De tarieven voor seizoen 2021-22
Bij aanschaf van een seizoenkaart 2021-22 ontvang je een vlag

Abonneer
Abonneren op
92 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties