tickets Sparta

Alle resterende wedstrijden van Sparta in seizoen 2022-23 zijn vandaag uitverkocht geraakt. Voor de publiekstribunes is geen kaartje meer te krijgen.

Zeer beperkt aantal kaarten te koop

Vandaag om 11:00 startte de verkoop van de resterende kaarten voor de thuiswedstrijden die ons dit seizoen nog restten. We komen welgeteld nog 6 x in actie op Het Kasteel tegen respectievelijk: FC Utrecht, Vitesse, Feyenoord, SC Heerenveen, PSV en Cambuur. Door de verkoop van halve seizoenkaarten en de actie “End of Seasoncards: waarbij supporters voor 4 wedstrijden een mini Seizoenkaart konden bestellen waren er nog een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Die zijn nu dus uitverkocht.

Marktplaats.nl

Dat betekent dat supporters die Sparta dit seizoen nog willen zien zich moeten melden op een website als marktplaats of iets dergelijks. Sparta beschikt in tegenstelling tot veel clubs in andere landen nog niet over een systeem waarbij kaarten die niet gebruikt zullen worden aangeboden kunnen worden. En dat is jammer, het zou een prima service zijn, en misschien als Sparta dusdanig populair blijft, ook een optie zijn om nieuwe supporters aan je te binden.

Ajax uit? Ook uitverkocht

Sparta is hot? Of is Amsterdam hot? Waarom willen we massaal mee naar Ajax uit. Sparta presteert goed en een kans is er altijd. Maar doorgaans is het bezoeken van de uitwedstrijd naar Ajax niet zo populair omdat we er sinds 19noach bijna alleen maar weten te verliezen. Sterker nog: De laatste keer dat Sparta van Ajax in Amsterdam won speelde de club uit de hoofdstad nog in stadion De Meer. Een boze F-side die tevergeefs verhaal kwam halen bij de 50 aanwezige Sparta supporters, die al lang voor het verstrijken van het eindsignaal door de politie in een bus van het GVB waren gezet en waren afgevoerd naar veiligere oorden. Sandel en Vurens, kent u ze nog? Of ex-Spartaan Winter? 1-2 werd het. De Spartanen die erbij waren sterven langzamerhand uit!
Maar goed, laat Sparta maar weer eens winnen in Amsterdam en die 800 Spartanen blij maken. Wat zegt u: 800? Ja, allemaal aan de Spartaan gebracht. Geen kaartje meer te krijgen…..

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties