Sparta shirts 2021 2022

In april meldden we jullie dat de RV & AV Sparta een nieuwe website online stond. Onderdeel van die website is een prachtige webshop. In deze webshop allemaal mooie Sparta items. Liefhebbers van het oude Sparta logo zullen ongetwijfeld smullen van dit alles.

Ook de nieuwe shirts van de RV & AV zijn in de shop opgenomen. Deze zijn van juli verkrijgbaar. Doorgaans spelen de amateurs in hetzelfde shirt als de BVO. Het logo van de BVO is wel anders dan die van de amateurtak. Ook de (brood)nodige sponsoruitingen, waaronder dat het altijd in opspraak rakende ESET bannertje, zal op het BVO shirt te zien zijn. Alsmede rugsponsoring zal afwijken van het RV & AV shirt.

Er is dus een aanzienlijke kans dat onze mannen in de eredivisie deze shirts zullen dragen.
Voordat de verkoop in de Sparta fanshop begint heeft ITWM alvast een mooie riedel voor Robey bedacht. Dat scheelt de marketeers van het Rotterdamse sportmerk weer de nodige tijd. ITWM, niet de beroerdset, staat bekend om de helpende hand. Wij dachten aan het volgende:

Zwarte details

Het thuistenue is opnieuw traditioneel. Rood-Wit gaat nooit verloren en daar moet dan ook niet aan getoornd worden. Er zal vooral aandacht zijn voor traditionele zwarte elementen. Die zijn al jaren in de Sparta thuis shirts opgenomen zijn. Het Robey logo is zwart gemaakt. Het v-halsje is zwart gemaakt. De sponsor uitingen zijn zwart gemaakt. Een zwart onderbroken borduurrand, een idee van Leen van Stiksel, is zwart gemaakt. Daarnaast heeft het shirt twee zwarte streepjes aan de rechterzijde en een zwart streepje aan de linkerzijde. De traditionele zwarte elementen hebben zelfs een erotische uitstralingen zo verfijnd zijn de details. Aan de tippelzone aan de Honingerdijk, waar men gek is van de kleur zwart, is zelfs oprechte belangstelling getoond om een aanzienlijke partij van deze shirts te gaan bestellen.

Carsickness Cool Green

De spelers van Sparta komen dit seizoen het veld op in een krachtig uittenue om de punten mee naar Rotterdam te nemen. Elitair, rancuneus, ongevoelig en spijkerhard . De kleur Carsickness Cool Green worden eveneens gemixt met de zwarte elementen die doorgaans ook in het thuistenue worden gebruikt. Extra zwarte elementen zijn zichtbaar in de zij-area. Het illustreert de helse pijnen waar tegenstanders aan zullen moeten geloven als zij in duel gaan met Adil Auassar of Tommy Beugelsdijk

Het shirt heeft een modern ontwerp met geborduurd Sparta-logo op de borst. Daarnaast zijn er subtiele details aangebracht om de supporters aan de westkant van Rotterdam over te halen een seizoenkaart te kopen. Rondom de hele kraag zal een Deelder gedicht worden geplaatst. Aan de volgende tekst wordt gedacht: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, hoekie om, trappie af, gekkenhuis!

Jullie mening over dit shirt

We weten natuurlijk niet of dit daadwerkelijk de shirts voor aankomend seizoen gaan worden. Maar stel, het is zo, wat vinden jullie dan van deze shirts. En een andere vraag? Waarom zijn deze Robey shirts zoveel goedkoper (nog geen €45,=) dan de shirts die straks in de fanshop liggen. Die kunnen zomaar € 20,= duurder uitvallen… We horen jullie graag in de reacties.

Update 8 juni 16:55

Een opmerkelijke tweet van Sparta aan het adres van @ITWM. De shirts die we toonden zijn alleen voor de amateurs. Gehele tegen de trend in… Voor de profs van Sparta krijgen we dus andere shirts komend seizoen. We zijn reuzen benieuwd naar de prijsstelling (zou mooi zijn als die kwalitatieve Robey shirts van zowel de amateurs als die van de profs een beetje in prijs gelijk zijn). Ook benieuwd zijn we naar het alternatief voor Carsickness Cool Green. Mogelijk blijft de hint voor een subtiel Deelder gedicht wel staan… Wat zullen de designers dit keer uit de hoge hoed toveren?

Abonneer
Abonneren op
27 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties