Mauduka Okoye

Onze fantastische keeper die alweer enige tijd de vaste sluitpost van het Nigeriaans elftal is stond vanavond niet opgesteld in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Lesotho. Ook stond hij niet op de lijst met spelers die plaats op de bank moesten nemen.

Waar is Maduka Okoye dan wel gebleven? Uit desktop research is gebleken dat hij in ieder geval wel naar Nigeria is afgereisd om zich bij de selectie van de Super Eagles te voegen. Er wordt gespeculeerd dat hij maagproblemen zou hebben. Net als een andere basisspeler van de Nigeriaanse trots.

Er zijn ook niet bevestigde berichten dat hij nog onderweg zou zijn vanuit Benin naar Lagos. Daar zou hij een boottrip hebben genomen die hem via de rivier de Niger van Porto Novo naar de Nigeriaanse hoofdstad zou brengen.

Van deze boottrip, waar hij vol trots verteld, dat hij de keeper van Sparta Rotterdam is, heeft ITWM vanzelfsprekend beelden. Deze zijn geschoten door de Afrikaanse partner van ITWM het alom gerenommeerde Amouryforbos:

Het is dus niet bekend waar Maduka uithangt en hoe het met zijn gezondheid gesteld is. We wensen onze Super Eagle in ieder geval veel beterschap toe en hopen dat hij dit weekend weer onder de lat bij Sparta zal staan!

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties