Pijntjes
Foto door Kindel Media via Pexels

Met de derby op het programma lijkt Sparta in verdedigend opzicht de nodige aderlatingen te moeten doen. Giannis Masouras en Aäron Meijers lijken zondag niet op tijd fit te zijn om aan de start te verschijnen.

12:15 sucks

De wedstrijd die zondag op het belachelijke tijdstip van 12:15 uur zal beginnen, in een net zo belachelijke ambiance, waarbij slechts 12.000 supporters (en die van Sparta daarvan uitgesloten) zal het moeten doen zonder het duo dat met lichte “pijntjes” schijnt te kampen. Dat meldt het Algemeen Dagblad deze morgen.

Okoye weer onder de lat

Keeper Okoye is terug gekeerd van de Africa Cup en zal wel aan de start verschijnen. Verder mogen de nieuwe aanwinsten Verschueren en Durmisi hopen op een basisplaats. Gerard Nijkamp zal deze aanwinsten, naast Kamps, Namli en Dalmau niet voor niets gehaald hebben.

Extra Verdediger?

Ook is het nog wachten op een mogelijke versterking in het hart van onze verdediger. Sparta is in de weer met een tot nu toe nog onbekende Centrale Verdediger die elders transfervrij mag vertrekken of clubloos is. Suggereren wie het wordt kan nog steeds in het topic dat wij hier gisteren aan besteedde.

Leiding op Zuid

Voor de derby is inmiddels ook bekend welke scheidsrechter dit duel zal mag leiden. Het betreft Haarlemmer Serdar Özübüyük die met trots zeggen dat hij de Nederlander is met de meeste umlauts in zijn achternaam. Hij wordt geassisteerd door de heren van Zuilen en Balder. 4e Official is het heerschap Sander van der Eijk.

ESPN

Uiteraard zal de wedstrijd op ESPN te zien zijn, waardoor Sparta supporters die een abonnement op deze betaalzender genieten, de eerste overwinning van Sparta mee kunnen maken sinds Nourdin Boukhari de Kuip te kakken zette in seizoen 1999/2000!

Abonneer
Abonneren op
57 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties