Sparta zal a.s. zaterdag moeten afreizen naar de Corona-brandhaard in Arnhem. Een groot deel van de staf is daar geïnfecteerd geraakt met het coronavirus. Acht trainers, waaronder hoofdcoach Thomas Letsch, zijn positief getest. De wedstrijd Vitesse – Sparta die voor zaterdag op het programma staat gaat vooralsnog gewoon door.

Ook zullen er vrijdag naar verwachting nieuwe corona-maatregelen voor Rotterdam aangekondigd worden. Of deze nog effect zullen hebben op de wedstrijd van komende zaterdag is nog niet bekend.


De technische staf van Vitesse is flink uitgedund door een uitbraak van het coronavirus. Liefst acht leden uit de staf, onder wie hoofdtrainer Thomas Letsch, hebben positief getest op het virus. Zij zitten de komende periode in thuisquarantaine.

De thuiswedstrijd van zaterdag tegen Sparta Rotterdam, de traditionele Airborne-wedstrijd waarin de Slag om Arnhem wordt herdacht, gaat voorlopig gewoon door.

Dispensatie voor technisch directeur Spors

De KNVB heeft dispensatie verleend aan technisch directeur Johannes Spors om voor de groep te mogen staan. Hij neemt, samen met assistenten Edward Sturing en Nicky Hofs, de taken van Letsch waar.

Bron: NOS

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties