Brengt het echte gras Sambo naar Het Kasteel?

59
3692

Uit volgens de De Leeuwarder Courant zeer betrouwbare bron komt Shurandy Sambo op huurbasis naar Sparta. PSV wil de in Geldrop geboren rechtsback niet verkopen, maar wel graag een jaar verhuren. Dat PSV en Sambo rond zijn met Sparta is verder nog nergens bevestigd, maar dat maakt Shurandy een uitstekende kandidaat voor De Geruchtenmachine.

Opvallend is dat de keuze voor onze club boven Cambuur volgens de volgens De Leeuwarder Courant zeer betrouwbare bron zou zijn vanwege het echte gras dat er tegenwoordig op Het Kasteel ligt. In Leeuwarden hebben ze nog steeds een plastic mat. Uiteraard is Sparta ook een veel mooiere club dan Cambuur, dus wij begrijpen Sambo wel. Zowel PSV als Sambo zien liever dat de rechtsback zoveel mogelijk wedstrijden op echt gras speelt.

Sparta en Cambuur zijn niet de enige kandidaten. Vitesse en Twente willen Sambo ook graag huren van de club uit Eindhoven. Maar het niveau van de huidige rechtsbacks is bij beide clubs hoger. Met Jans en Abels als concurrenten zou Sambo sneller in aanmerking komen om de eerste rechtsback te worden. En hij wil speelminuten maken in de eredivisie.

Sambo is net terug van een kruisbandblessure en draaide volgens het Eindhovens Dagblad een goede voorbereiding bij PSV. Hij verlengde eerder dit jaar zijn contract bij PSV tot medio 2024, maar voorlopig heeft hij in Brabant alleen uitzicht op speelminuten in Jong Sparta.

Nijkamp heeft eerder laten weten dat er deze zomer nog spelers mogen vertrekken voor wie belangstelling is en voor wie het uitzicht op speelminuten ergens klein is. Laurent Jans werd in dit kader eerder al genoemd. Mocht Sambo komen, dan zal Jans mogen vertrekken.

Abonneer
Abonneren op
59 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties