Voor vele Spartanen staat zaterdag 12 augustus omcirkeld in de agenda. Dan begint onze club aan het nieuwe Eredivisieseizoen. De tegenstander is PEC. Net gepromoveerd. Dat wordt ongetwijfeld een sfeervolle boel aan Zwolse zijde. Aan ons als Spartanen om daar een geweldige steun vanuit het uitvak tegenover te zetten. PEC – Sparta begint zaterdag 12 augustus om 21.00 uur. Heerlijk zomeravondvoetbal dus.

Koop die kaarten (vanaf 26 juli)

Na een geweldig seizoen verdient het deels vernieuwde Sparta alle steun in deze eerste wedstrijd. Op naar een uitverkocht uitvakkie! Ben je in Nederland? Koop gerust een kaartje!

Naar de wedstrijd tegen PEC kan je reizen met de autocombi of de buscombi. Er is voor de buscombi uitsluitend kaartverkoop aan (Seizoen)ClubCard-houders van Sparta (max 1 kaart per (S)CC). Voor de autocombi is er alleen kaartverkoop voor seizoenkaarthouders. Vooral als je met de autocombi wilt zal je er snel bij moeten zijn, die kaarten zullen als heerlijke ijsjes over de warme zomertoonbank vliegen. Een koel biertje in de bus heeft ook zo zijn voordelen.

Beschikbaarheid en prijzen

Autocombi

Door de beperkte parkeergelegenheid bij het uitvak van PEC Zwolle, kunnen er maximaal 105 auto’s naar Zwolle afreizen. Om zoveel mogelijk Spartanen naar deze wedstrijd te laten gaan, ben je verplicht om met minimaal drie en maximaal vijf personen in één auto te reizen. Sparta laat weten: ‘U kunt uw medepassagiers bij uw auto toevoegen bij het kopje ‘Eigenaars Toekennen’ tijdens het online kopen van de kaarten. Uw medepassagiers moeten, net als u, in het bezit zijn van een seizoenkaart.’

Vanaf 20.00 uur is het mogelijk om uw autocombikaart, bij de stewards van Sparta die op de parkeerplaats bij het uitvak van PEC Zwolle staan, om te wisselen in een wedstrijdkaart.

De prijs voor de autocombi bedraagt 16,50 euro per ticket.

Buscombi

De supportersvereniging zet ook bussen in naar Zwolle toe. De bussen vertrekken om 17.45 uur richting het -wat een verschrikkelijke naam- MAC’3PARK Stadion. Zorg ervoor dat je uiterlijk 17.30 uur in het supportershome bij het stadion bent om in te checken. Zo kunnen de bussen tijdig vertrekken. In totaal zijn er 121 kaarten voor de buscombi te koop.

De prijs voor de buscombi bedraagt € 39,00 per ticket voor niet leden van de SV. Voor leden van de SV is het € 34,00. Voor jeugdleden € 29,00. Je betaalt eerst de volle mep. Leden van de supportersvereniging krijgen bij het inchecken vijf euro terug, jeugdleden tien euro.

Lidmaatschap SV

De korting hierboven is misschien een aardig moment om eens na te denken over het lidmaatschap van de SV. Jeugdleden hebben hun lidmaatschap er zelfs al na 2 busreisjes ruim uit. Daarnaast krijg je korting op de munten in het supportershome, valt het prima blad Kasteelnieuws bij je op de deurmat en steun je simpelweg het bestaan van een mooie, sterke SV.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van ‘De Sparta Supporter’.

De kaartverkoop start op 26 juli, 11:00 uur

De kaartverkoop voor PEC – Sparta start woensdag 26 juli om 11.00 uur. Vanaf dan zijn kaarten te koop via www.spartakaartje.nl of in de fanshop. De kaartverkoop stopt zaterdag 12 augustus om 17.00 uur, tenzij alle beschikbare kaarten eerder zijn uitverkocht. En van dat laatste gaan wij van ITWM wel uit. Hier wil je direct bij zijn!

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties