Er zijn vandaag Spartanen die deze ochtend vier keer de wekker zetten. Opstaan. Dan start de kaartverkoop voor Sparta – Feyenoord om 10:00 uur uur. De kaart verkoop voor PEC – Sparta om 11:00 uur. En die van Sparta – NEC om 12:00 uur.

Het Kasteel is al jaren vrijwel iedere wedstrijd uitverkocht, maar voor komend seizoen zijn alle 9.500 ‘in de markt gezette’ seizoenkaarten verkocht. Het uitvakkie is vol. Dan gaan er een seizoen kaarten naar eredivisie partners, genodigden van de tegenstander. Kortom, er blijft bar weinig over.

Sparta – Feyenoord (update: uitverkocht)

De losse kaartverkoop voor Sparta – Feyenoord ging om 10:00 uur in de verkoop. Update: de derby was binnen no-time uitverkocht.

Sparta – NEC (update: uitverkocht)

Ook voor Sparta – NEC zal je niet al te lang moeten wachten. Voor deze wedstrijd kunnen seizoenkaarthouders én clubcard-houders vandaag vanaf 12:00 uur proberen een kaart te kopen. Update: ook Sparta – NEC was binnen no-time uitverkocht.

Koop die kaarten voor PEC uit

Op zaterdag 12 augustus wordt om 21:00 uur afgetrapt in Zwolle. De start van de nieuwe competitie. Daar wil je uiteraard bij zijn. De kaartverkoop voor PEC – Sparta begint dus vandaag (woensdag 26 juli) om 11:00 uur. Koop die kaarten voor PEC uit en steun Sparta in Zwolle!

Naar de wedstrijd tegen PEC kan je reizen met de autocombi of de buscombi. Er is voor de buscombi uitsluitend kaartverkoop aan (Seizoen)ClubCard-houders van Sparta (max 1 kaart per (S)CC). Voor de autocombi is er alleen kaartverkoop voor seizoenkaarthouders.

Beschikbaarheid en prijzen

Autocombi

Door de beperkte parkeergelegenheid bij het uitvak van PEC Zwolle, kunnen er maximaal 105 auto’s naar Zwolle afreizen. Om zoveel mogelijk Spartanen naar deze wedstrijd te laten gaan, ben je verplicht om met minimaal drie en maximaal vijf personen in één auto te reizen. Sparta laat weten: ‘U kunt uw medepassagiers bij uw auto toevoegen bij het kopje ‘Eigenaars Toekennen’ tijdens het online kopen van de kaarten. Uw medepassagiers moeten, net als u, in het bezit zijn van een seizoenkaart.’

Vanaf 20.00 uur is het mogelijk om uw autocombikaart, bij de stewards van Sparta die op de parkeerplaats bij het uitvak van PEC Zwolle staan, om te wisselen in een wedstrijdkaart.

De prijs voor de autocombi bedraagt 16,50 euro per ticket.

Buscombi

De supportersvereniging zet ook bussen in naar Zwolle toe. De bussen vertrekken om 17.45 uur richting het -wat een verschrikkelijke naam- MAC’3PARK Stadion. Zorg ervoor dat je uiterlijk 17.30 uur in het supportershome bij het stadion bent om in te checken. Zo kunnen de bussen tijdig vertrekken. In totaal zijn er 121 kaarten voor de buscombi te koop.

De prijs voor de buscombi bedraagt € 39,00 per ticket voor niet leden van de SV. Voor leden van de SV is het € 34,00. Voor jeugdleden € 29,00. Je betaalt eerst de volle mep. Leden van de supportersvereniging krijgen bij het inchecken vijf euro terug, jeugdleden tien euro.

Lidmaatschap SV

De korting hierboven is misschien een aardig moment om eens na te denken over het lidmaatschap van de SV. Jeugdleden hebben hun lidmaatschap er zelfs al na 2 busreisjes ruim uit. Daarnaast krijg je korting op de munten in het supportershome, valt het prima blad Kasteelnieuws bij je op de deurmat en steun je simpelweg het bestaan van een mooie, sterke SV.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van ‘De Sparta Supporter’.

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties