Kaartverkoop Fortuna Sittard – Sparta wordt zaterdag hervat

15
3861
tickets Sparta

Zoals we al eerder op deze website meldde, zal Fortuna Sittard – Sparta op 16 april gespeeld worden. Voor dit duel op paaszaterdag begint a.s. zaterdag 26 maart de verkoop opnieuw.

Hoe zat het ook alweer met die wedstrijd?

Het is alweer meer dan een maand geleden dat er halve huizenblokken wegwoeien en het halve Kralingse Bos omging. Storm Eunice speelde met Nederland alsof we een breekbare lucifer waren. Dat ging gepaard met code Rood waarbij de overheid aangaf dat het met zo’n code niet erg verstandig was dat spelers en supporters een reisje naar Sittard zouden maken.
Het duel van Fortuna tegen Sparta werd afgelast en het leek een eeuwigheid te duren voordat er een nieuwe datum was gevonden.

16 april

Uiteindelijk was zaterdag 16 april (18:45 uur) een geschikte datum dat het duel ingehaald zou mogen worden. Een net even betere speeldag voor velen, omdat de vrijdagavond de thuis- en plezierbalans nog wel eens weet te verstoren.

Voor 5 eurootjes naar een uitwedstrijd

Sparta, dat vooral een vol uitvak wilde hebben tijdens deze uitwedstrijd, lijkt nu op zijn wenken bediend te worden. Daar waar het 19 februari niet lukte om het grote uitvak in Sittard volledig te vullen zal het nu minder problemen opleveren. De verkoop van de over- en terug gegeven kaarten zal a.s. zaterdag hervat worden. Voor slechts 5 eurootjes mag je met de bus mee naar de superbelangrijke wedstrijd in Sittard.
Twijfel dus niet en log zaterdag vanaf 11:00 uur in op spartakaartje.nl als je nog geen kaart hebt kunnen bemachtigen. De steun in dit voor Sparta cruciale duel zal hard nodig zijn op weg naar handhaving.

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties