Supporters gezocht voor het duel in Sittard

De kaartverkoop naar Fortuna Sittard gaat minder goed dan vooraf gedacht. Tot nu toe werden slechts 360 kaarten verkocht voor het duel dat volgende week zaterdag om 16:30 uur in Sittard gespeeld wordt.

Het uitvak heeft een capaciteit van 800 plaatsen dus er is nog plaats voor 440 Spartanen die mogelijkerwijs gaan meemaken dat Saito zijn rentree maakt en Mito zijn debuut zal beleven. Welke Spartaan wil dat nu niet meemaken?

Sparta heeft de steun van de fans overigens hard nodig omdat het de 7e plaats niet uit handen mag geven. De 7e plaats kan Sparta o.b.v. de huidige ranglijst namelijk best wel eens heel veel centjes opleveren waarmee de komende jaren flink kunnen concurreren met (voormalige) clubs uit het linkerrijtje. Maurice Dister berekende dat onlang voor ITWM in deze bijdrage.
Fortuna is voor nu een directe concurrent en daarmee een bedreiging om die 7e plaats van ons af te nemen. Al levert de steun vanuit het uitvak in Sittard slechts 1% op, dan is het dat de moeite waard. Dus gaan.

Wat we er wel even bij moeten zeggen dat er nog 50 plaatsen voor eigen vervoer zijn, en 390 voor de bus beschikbaar zijn. Peter van der Zwan, voorzitter van de supportersvereniging, laat ons het volgende hier over weten: “De praktijk zal weerbarstiger zijn met nog anderhalve week te gaan. En we willen als SV op enig moment knoop doorhakken uiteraard.”

Ga dus net zo massaal mee als naar PEC, Ajax, FC Utrecht (vorig seizoen) en al die andere wedstrijden waar we de uitvakken uit wisten te verkopen. Meer info: Ga naar spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
37 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties