Strijden in Sittard.

In april kan Sparta in 4 dagen tijd een geweldige inhaalslag maken. Of niet natuurlijk. Maar er liggen kansen!

Dinsdag 19 april speelt Sparta, achter gesloten deuren, de overgebleven minuten blessuretijd van het uitduel met Vitesse. Die wedstrijd werd vorige week gestaakt na ongeregeldheden uit het Vitesse-vak. Om 18.45 uur wordt dat duel hervat. Zeker is het nog niet, maar naar verwachting zal ESPN de 6 zinderende minuten gaan uitzenden.

Vier dagen eerder staat er een potje in Sittard op het programma. Fortuna – Sparta wordt op zaterdag 16 april ingehaald. Er wordt om 18.45 uur afgetrapt wordt. Met supporters die een ticket hebben gekocht voor deze wedstrijd, wordt contact opgenomen. Gekochte tickets blijven geldig.

Steun Sparta in Sittard voor bijna niets!

De wedstrijd tegen Fortuna zal zeer belangrijk worden, zo is de verwachting. Iedereen mee naar Sittard dus om de ploeg te steunen!!

De kaartverkoop voor Fortuna – Sparta wordt hervat op zaterdag 26 maart om 11:00 uur. De actie die gepland is voor deze wedstrijd blijft staan, dus de prijs van 5 euro is dan ook nog geldig.

Iedereen die een ticket heeft gekocht is inmiddels geïnformeerd dat de reeds gekochte tickets geldig blijven. Tot en met 25 maart kunnen zij aangeven of zij hun kaart NIET gebruiken, deze zullen dan op 26 maart weer in de verkoop gaan.

De kaartverkoop voor dit duel wordt hervat op 26 maart om 11:00 uur van start via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop.

Sparta Rotterdam neemt het grootste deel van de kosten voor haar rekening waardoor een ticket voor zowel de Autocombi als de Buscombi slechts 5 euro kost.

Autocombi
Voor de Autocombi zijn er 250 tickets beschikbaar. Op dit moment zijn alle tickets hiervoor uitverkocht. Indien er tickets terugkomen zullen deze 26 maart in de verkoop gaan.

Buscombi
Voor de Buscombi zijn er 550 tickets beschikbaar. De bussen vertrekken om 15:00 uur vanaf het Supportershome van Sparta.

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner