Zoals bekend is Sparta – VVV aangewezen als testevenement waarbij weer publiek welkom is. Wat je standpunt hierover ook is (zie ook de redactionele noot onder dit artikel), het is een mogelijkheid om Sparta eindelijk weer eens live aan het werk te zien. En ook nog in een wedstrijd die er toe doet. Immers, plek 8 geeft recht op Europees voetbal en die plek is voor onze mooie club nog haalbaar. Al is het programma niet makkelijk. In ieder geval moet er thuis gewonnen worden van VVV willen we zicht houden op plekkie 8 en die pot is dus live mee te maken.

Het is wel een gedoe´tje. Er mogen maximaal 2.000 bezoekers naar binnen. De Bok de Korver en Tonny van Ede tribune blijven gesloten. Je moet je van tevoren laten testen en iedereen voor 12 jaar en ouder moet voor binnenkomst moet via een app op de telefoon (CoronaCheck-app) een negatieve coronatestuitslag kunnen laten zien. Minimaal 1,5 meter afstand houden voor mensen die niet uit één gezin komen, geen mondkapje op de zitplek, maar wel als je gaat lopen.

Sparta – VVV bezoeken
Het eerste recht voor de wedstrijd tegen VVV was voor de supporters uit groep 2 (Tonny van Ede-tribune, Bok de Korver-tribune en Kasteeltribune). Dit omdat de seizoenkaarthouders uit groep 1 (Denis Neville-tribune) aan het begin van het voetbalseizoen het eerste recht hadden bij Sparta – Ajax. Maar inmiddels kunnen zowel groep 1 als groep 2 proberen een ticket te bemachtigen via www.spartakaartje.nl.

Noot van de redactie:
Uiteraard mag je je mening geven waarom je het wel of niet ziet zitten, maar hou dit dan Sparta gerelateerd. ITWM is een Sparta site voor- en door Sparta supporters. Wij van ITWM hebben als vrijwilligers met een Sparta-hart geen zin om een discussieplatform over politiek of het corona-beleid te faciliteren. Daarvoor zijn genoeg andere websites. We gaan er vanuit dat hiervoor begrip is bij onze bezoekers. Als er in de discussies toch allerlei politieke statements geuit gaan worden of het een kant op gaat waarbij het corona-beleid fel verdedigd of juist aangevallen wordt, dan zullen we modereren. We hopen dat het niet nodig zal zijn en dat we het hier lekker kunnen bij ons prachtcluppie houden.

Abonneer
Abonneren op
61 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties