Alleen thuispubliek aanwezig in de play-offs

196
5061

De wedstrijd in de play-offs tussen Feyenoord en Sparta wordt woensdagavond met publiek gespeeld, dit meldt de KNVB. Er mag alleen thuispubliek worden toegelaten en het zou om 6.500 man gaan. In een beslissende wedstrijd dus een extra voordeel voor de thuisspelende club. Tja. Clubs die uitspelen mogen volgens de regels van de pilot in eigen stadion wel een public viewing organiseren, zegt de ECV. Dat moet dan weer voldoen aan allerlei coronamaatregelen.

Onze club laat tegenover RTV Rijnmond weet helaas geen public viewing te organiseren op het Kasteel. “Door de korte termijn en het feit dat het stadion verbouwd en er dus geen zitplaatsen op de tribune zijn, is het met de huidige coronamaatregelen niet te organiseren. Een alternatieve locatie dan de tribune is er niet”, laat Sparta weten.

Mocht Sparta de finale van de play-offs halen, dan zal ook Groningen of Utrecht met thuispubliek spelen. Mogelijk kan Sparta dan wel een public viewing organiseren. De korte termijn is dan geen argument meer. En we gaan wel staan. Of zitten op beton. Kunnen we ons alvast voorbereiden op die Europese uitwedstrijd in een ouderwets Oostblok stadion vol betonblokken.

Abonneer
Abonneren op
196 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties