FC Twente is de pineut. Het is door Sparta verantwoordelijk gesteld de schade aan het hek bij het uitvak te betalen. Omdat er afspraken in het betaalde voetbal zijn over de afwikkeling van schades die door uitreizende supporters veroorzaakt worden is FC Twente dus de lul.

Geen lekker Jupiler voor de Tukkers

Uitsupporters van FC Twente zijn ook de Sjaak. Zij mogen volgend seizoen nog wel naar de uitwedstrijd op Het Kasteel, maar met een stuk minder dan de laatste editie. Daarnaast zal er een verplichte buscombi aan de fans van de Tukkerclub worden opgelegd. En de supporters die dan nog wel zin hebben om naar Rotterdam te reizen mogen ook niet genieten van het heerlijke Jupiler. Een fatsoenlijk pilsje als je dat Groslch gewend bent. Dat is dus extra balen voor de Twentefans.

Sparta supporters indirect gestraft

Indirect worden de supporters van Sparta ook bestraft door het opleggen van de maatregelen.De lokale driehoek van Enschede heeft naar aanleiding van de incidenten op Spangen gemeend dat de Sparta-supporters de oefenwedstrijd die 10 december a.s. op het programma stond niet toegankelijk is voor Sparta supporters. Oog-om-oog, tand-om-tand zullen ze in het Oosten des lands hebben gedacht. Mede met in het hoofd dat iemand van de Twente aanhang door Sparta aanhangers het ziekenhuis “zou” zijn ingetrapt. Met de nadruk op “zou”, want het is behoorlijk onduidelijk of dit incident echt heeft plaats gevonden.
Al met al balen, want veel Sparta supporters hadden graag een broodje beenham gaan eten op de Wintermarkt in Enschede

Verdere oefenwedstrijden ook geen publiek aanwezig

Sparta maakt van deze situatie ook direct gebruik om te melden dat bij de oefenwedstrijden die in deze vreemde winterstop op Het Kasteel worden afgewerkt ook geen publiek aanwezig kan zijn. Dit i.v.m. de verbouwingen in het stadion.

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties