Deroy Duarte heeft een klootzak als trainer nodig

Zondag miste Deroy Duarte de kans van zijn leven. Hij had zomaar de held van Rotterdam kunnen zijn als hij in de laatste seconde van de derby op Zuid voor het eerst sinds twee decennia de Kasteelclub naar een overwinning had geschoten. Nu blijft Nourdin Boukhari nog steeds die held, die met dat stukje killer-mentaliteit ,zo’n belangrijke wedstrijd in Spartaans voordeel wist te beslechten.

In tv-interview met RTV Rijnmond geven zowel trainer als betrokken speler hun visie op dat moment, maar spreken ook over hoe Henk Fraser lange tijd voor het kind van de club een klootzak kan, en soms ook moet zijn. Niet om hem onderuit te halen, maar vooral om te prikkelen dat het voetbal uit je hart moet komen. En uiteraard om hem vooral beter te maken. Qua dat betreft ontwikkelt de talentvolle voetballer zich steeds beter.

Hij wordt steeds dwingender, gaat meer voor de bal, toont meer beleving en lijkt meer volwassen geworden. Goede ontwikkelingen die voor Deroy Duarte, maar zeker ook voor onze club, van groot belang zijn.

Interview met Deroy Duarte
Interview met Henk Fraser

Bron: RTV Rijnmond

Abonneer
Abonneren op
90 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties