Sparta promotieposter bij Kuip

Overal waar je in Rotterdam rijdt, fiets of loopt zie je dat de marketingcampagne van Sparta om seizoenskaarten aan de mens te brengen goed verloopt. Met grote posters waarop de helden van vroeger (in zwart/wit) en de helden van nu (in kleur) staan afgebeeld wil de club van Rotterdam duidelijk maken dat het een goede keuze is om een seizoenskaart van de club van Rotterdam te kopen.

Ook Zuid moet er aan geloven. Dit deel van de stad, wat pas eind 19e eeuw iets tot ontwikkeling kwam, wordt momenteel van Sparta marketing voorzien. Is dit deel van de stad dan toch gevoelig voor een agressieve marketingmethodieken van Sparta en gaan de inwoners van deze wijken nu echt begrijpen dat een club als Sparta het echte Rotterdam uitdrukt. En zouden ze daarvoor dan Sparta seizoenkaart aanschaffen. ? Je zou er zo maar even aan kunnen twijfelen. Maar niet geschoten is altijd mis, nietwaar?

Het levert vooralsnog een prachtig plaatje op, ondanks dat het stadion op de achtergrond nooit de eerste prijs van een schoonheidswedstrijd zal winnen. Die prijs werd al in 1916 uitgereikt aan Het Kasteel!

Bron: Facebookgroep Sparta Culture

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties