Alle werknemers van Sparta hebben zich geschaard achter het sociaal plan dat is opgesteld om de Eredivisionist te helpen door deze ‘moeilijke’ periode te komen. Ook alle spelers, trainers en directie hebben ingestemd met het plan. Mooi, deze eensgezindheid. Complimenten!


Van de website van Sparta Rotterdam:

De afgelopen dagen zijn alle werknemers van Sparta Rotterdam geïnformeerd over het sociaal akkoord dat vorige week is bereikt door de werkgevers- en werknemersorganisatie(s). In enkele interne bijeenkomsten heeft iedereen naast een uitleg ook een indicatie gekregen van wat het voor hem of haar gaat betekenen.

Vandaag hebben wij een unanieme instemming van alle werknemers, waaronder kantoorpersoneel, spelers, trainers, medewerkers van de jeugdopleiding en de directie, voor de uitvoering van dit sociaal akkoord gekregen. De directie en het bestuur hebben inmiddels iedereen hartelijk bedankt voor het getoonde begrip om deze maatregelen binnen de club door te voeren. De instemming van al het personeel is een belangrijke stap in deze periode waarin ook de steun van onze fans en sponsoren nodig zijn om Sparta door deze, voor alle voetbalclubs, moeilijke periode heen te loodsen.

Vanaf volgende week zal het ‘startschot’ worden gegeven voor de verkoop van seizoenkaarten en ook de commerciële afdeling gaat concreet aan de slag met de zakelijke relaties van de club.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties