Wie moet de eerste keeper worden?

Na het “bizar” verloren bekerduel in en tegen ADO is de vraag meer dan ooit terecht. Wie moet er bij Sparta in het doel staan.

Is het Benjamin van Leer, die tot aan afgelopen zondag, de vaste keus was van Henk Fraser? Of is het de Nigeriaans international Okoye Maduka? De keuze zal niet zo makkelijk zijn, want de ene doelman vervangen voor een andere dat doe je niet zo maar. Daar moet een trainer zijn trots voor opzij zetten of een echte reden toe hebben. Een blessure of een schorsing, dat zijn meestal de redenen om een doelman te vervangen. Vormverlies is vaak een tijdelijk iets en als dat niet te lang duurt zal een trainer de keeper dan ook niet snel opofferen.

Benjamin van Leer die lijkt overigens wel steeds meer in vorm te komen na de aanvankelijke stroeve start. De Nigeriaanse doelman keepte gisteren een puike wedstrijd waardoor de keuze voor Fraser een stuk lastiger is geworden. Gelukkig heeft Fraser de hulp van heel veel ITWM-lezers die hem duiding kunnen geven de goede keuze te maken.

Laat je reactie achter en beargumenteer waarom jij denkt welke keeper er moet keepen!

Voor de volledigheid hebben we de pol ook aangepast, die kan je op de homepage en rechts van dit bericht terug vinden.

Abonneer
Abonneren op
143 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties