Sparta heeft gisterenavond in Oldenzaal tegen Quick’20 een 0-3 uitzege weten te behalen. In het Twentse wisten voor Sparta Rekik (0-1) en Saito (0-3) te scoren. Ook maakte Quick’20 een eigen doelpunt. Engels miste een strafschop.

Opstelling

Sparta begon aan de wedstrijd met de volgende elf namen: Olij, Abels, Rekik, Eerdhuijzen, Pinto, Van Mullem, Namli, Verschueren, Lokilo, Brym en Van Crooij. Voor rust was het dus 0-2. De zaterdag eerste klasser was uit een iets hander hout gesneden dan Steeds Hooger waar 0-24 van werd gewonnen.

Tweede helft geheel nieuw elftal

Sparta kwam in de tweede helft met 11 nieuwe namen. Zouden zij de score dan gaan opvoeren? De volgende elf verschenen aan de start: Schoonderwaldt, Van Wageningen, Vriends, Auassar, Meijers, Meerstadt, Mijnans, Madi, Brouwer, Engels en Saito

Niets daarvan, Sparta wist in de tweede helft nog een keer te scoren. Saito was nog maar net in het veld of hij had hem al in het netje van Quick’20 liggen. Na dit doelpunt in de 51e minuut van de wedstrijd was er nog maar weinig te beleven. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd kreeg Engels voor Sparta nog de kans om 0-4 te scoren. De sympathieke Duister mistte deze kans op de 0-4. Hiermee bleef het dus bij een magere 0-3.

Delden

Vrijdag zal Sparta het trainingskamp in Delden afsluiten met een duel tegen degradant Heracles. Dit vindt plaats op het terrein van Rood-Zwart; eveneens in Delden. De wedstrijd begint om 16:00 uur. Er gelden geen restricties aan dit bezoek.