De mannen van Maurice Steijn vertrekken vandaag op trainingskamp. Net als vorig jaar is dit trainingskamp in het Overijsselse Delden.

Aparthotel Delden

Onze club bevindt zich de komende dagen in Aparthotel Delden. Volgens het hotel zelf de topsportlocatie van Nederland. Afgezien van dit soort PR-praatjes klinkt het niet slecht. Er zijn daar twee trainingsvelden, waarmee het hotel zich ook echt richt op profclubs. Er is ook een kunstgrasveld, waar Sparta zich deze zomer niet meer op richt. Er worden gezonde sportmaaltijden gemaakt, er is een fitnessruimte en verder is er nog de nodige ontspanning mogelijk, bijvoorbeeld in de vormen van het pakken van een sauna, een balletje slaan op de golfbaan en je kan er padellen. Sparta gaat vooral veel trainen, maar voor een beetje ontspanning en teambuilding en zo zitten de spelers niet op de verkeerde plek.

Vrijdagmiddag tegen Heracles

Ook al net als vorig jaar wordt het trainingskamp in Delden afgesloten met een pot tegen Heracles. Grootste verschil is wel dat Heracles nu een eerste divisie club is en Sparta een eredivisieclub. Het voelt alweer normaal, maar wie had dat in april kunnen denken? Af en toe zomaar even nagenieten dat het afgelopen seizoen zo mooi is afgelopen kan geen kwaad Spartanen!

Heracles – Sparta wedstrijd wordt gespeeld op 15 juli op het complex van Rood-Zwart in Delden. Niet naast de deur voor Spartanen, maar je kan er wel gewoon heen. De wedstrijd begint om 16.00 uur. Kaarten kosten 5 euro. Kinderen onder 16 jaar hebben gratis toegang tot de wedstrijd. 

Dinsdagavond tegen Quick ’20

Morgen (12 juli) begint om 19.00 uur de oefenwedstrijd tegen Quick’20. De wedstrijd wordt gespeeld op het complex van Quick in Oldenzaal. Leden van Quick ’20 mogen gratis naar binnen en een zitplaats voor leden van de Oldenzaalse club kosten slechts 2 euro. Maar we gaan er vanuit dat daar weinig Spartanen onder zitten. Ben je geen lid van Quick ‘ 20 dan kan je aan de kassa voor 8 euro een entreekaart kopen. Een ticket inclusief zitplaats tribune kost 10 euro. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang tot de wedstrijd (maar niet tot de tribune).

Mijnans, Jans, Pinto, Brym zijn aangesloten

De selectie begint vorm te krijgen. Mijnans, Jans, Pinto en Brym kregen wat langer vakantie, maar trainen inmiddels mee. Ze zullen in actie komen op het trainingskamp. We hopen Saito tijdens een oefenpot in actie te zien en ook Namli gaat mee op trainingskamp. Al houdt Namli formeel nog steeds alleen zijn conditie op peil bij onze club, Steijn en Nijkamp willen hem er graag bij hebben en hij maakt volop deel uit van de groep.

Ondertussen blijft Nijkamp speuren naar een verdedigende middenvelder (De Kamps of iemand anders) en weten we dat Joshua Kitolano en Tobias Lauritsen er nog niet bij zijn op trainingskamp. Zij komen pas 24/25 juli (Kitolano) en 1 augustus (Lauritsen), al gaat kijken of beide spelers niet wat eerder kunnen komen.

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties