affiche steeds hoger - sparta

Vanavond een bijzondere wedstrijd aan de Kanaalweg in Rotterdam. De Blijdorpse trots speelt haar allerlaatste wedstrijd ooit aan dit legendarische terrein. En de tegenstander: Ons aller Sparta, die na de 0-9 tegen het Gouds sterrenteam, op zal nemen tegen Steeds Hoger.

Uitverkocht

Het gebeurt zelden dat een oefenduel van Sparta uitverkocht is. In het geval van de Sparta supporter die naar Steeds – Hoger Sparta wil, is het balen: er is geen kaartje meer te krijgen. De website van Steeds Hoger meldt zelfs dat als je geen kaartje hebt je geen toegang zal krijgen 🙂

Steeds Hoger groeide uit zijn jasje

Het 114-jarige Steeds Hoger verlaat nu na 64 jaar het terrein aan de Kanaalweg omdat de club min of meer uit zijn jasje groeide. Een veld was niet genoeg voor de vele elftallen die de club herberge. Vanaf komend seizoen zullen de Blijdorpers in Schiebroek gaan spelen. Op het terrein waar ooit het legendarische Leonidas speelde.

Aanvang wedstrijd 19:00, zangeres Joan treedt op om 20:30

Op de website van Steeds Hoger lezen we ook dat de wedstrijd om 19:00 uur zal beginnen, maar dat om 20:30 uur zangeres Joan haar opwachting al zal maken om er een avond van te maken die we niet snel zullen vergeten. Of het hier de bekende songfestival zangeres (getooid met indianentooi) Joan Franka is, is niet bekend. Wel apart dat ze bij Steeds Hoger niet even wachten met de entree van deze zangeres totdat de wedstrijd voorbij is.

meer informatie: Steeds Hoger

Abonneer
Abonneren op
71 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties