Arno Verschueren wordt geinterviewd

Op Arno Verschueren is een bod gedaan. Sparta en de (nog onbekende) geïnteresseerde club hebben gesprekken gevoerd, zo bevestigd Verschueren aan het Algemeen Dagblad. Sparta heeft het bod geweigerd, omdat het niet in de buurt kwam van wat onze club zou willen ontvangen voor de middenvelder die voor Sparta van grote waarde is. Daarop heeft de club die interesse toonde vooralsnog niet meer gereageerd.

Verschueren hoeft niet weg, maar laat wel weten voor een echte stap omhoog open te staan: “Voor jezelf ambieer je het hoogste, dus ik denk dat niemand de kans laat schieten als er een stap omhoog gezet kan worden. Mits het de juiste stap is, dat wel. Je hebt toch je ambities waar je je hele leven voor gewerkt hebt”, aldus de middenvelder.

Sparta staat financieel sterk in onderhandelingen

Het is algemeen bekend dat Van Crooij weg wil en dat Sparta hem ook wil verkopen. Lukt dat, dan is het tekort op de begroting voor volgend jaar al zo’n beetje gedekt. De inkomsten gaan immers omhoog en Sparta krijgt ook inkomsten binnen via de transfer van Steijn, Harroui en Emegha. Daarnaast heeft onze club een positief eigen vermogen, (waarvan een groot deel beschikbare gelden zijn – o.a. komen er ook dit jaar nog betalingen binnen van de transfer van Okoye die in delen betaald wordt). En uiteraard staat er ‘kapitaal op het veld’. Met name Olij, Verschueren, Kitolano, Lauritsen en Eerdhuijzen vertegenwoordigen nu een aardige transferwaarde. Sparta staan deze zomer financieel bezien dan ook ijzersterk in onderhandelingen.

Sparta zal zo nu en dan moeten verkopen, maar we willen komend seizoen natuurlijk ook wel een lekker elftal op het veld zien. Soms zijn spelers niet te houden, maar het is te hopen dat Sparta bij een speler als Verschueren, die nog een contract heeft tot en met 30 juni 2025, de huid duur zal verkopen. Natuurlijk kan ook Sparta niet ieder bod afslaan en soms kan je een speler ook niet tegen houden in de stap die hij kan maken. Veel liever zien we deze kanjer nog minimaal een jaar lang bij onze prachtige club blijven. Maar als hij deze zomer al vertrekt, dan wel voor de absolute hoofdprijs a.u.b.!

Abonneer
Abonneren op
58 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties