Foto: Pixabay

Sparta supporters dragen een lekker steentje bij om de club te helpen in deze bijzondere tijd. De seizoenkaarthouders hebben massaal (94 %!) afgezien van hun recht op een voucher door het missen van thuiswedstrijden. Daarnaast loopt de seizoenkaartverkoop richting volgend seizoen ook gestaag door. Nog geen seizoenkaart besteld? Surf dan naar www.spartakaartje.nl en bestellen maar!


Geplukt van www.sparta-rotterdam.nl:

De seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam hadden tot 30 juni j.l. de mogelijkheid om hun keuze door te geven om te kiezen voor een tegemoetkoming in de vorm van een voucher voor het missen van vier thuiswedstrijden. De andere optie was om géén voucher aan te vragen en dit bedrag ten goede te laten komen aan de jeugdopleiding van de Kasteelclub. Ruim 94% van de seizoenkaarthouders heeft afgezien van een voucher waardoor er in totaal een bedrag van 134.900 euro ten goede komt van de jeugdopleiding.

Directeur Manfred Laros: “Dit gebaar van onze supporters zegt alles over de steun die wij momenteel ontvangen. Zoveel fans die de club helpen door af te zien van een tegemoetkoming is hartverwarmend en dat zij hiermee ook het belang van de jeugdopleiding voor Sparta inzien is extra mooi. Het opleiden zit namelijk in het DNA van de club en daar gaan we ondanks de coronaperiode mee door.”

Hoeveel seizoenkaarthouders gaat Sparta verliezen dankzij Corona?

Sparta had vorig jaar bijna ruim 8.000 seizoenkaarthouders, inclusief de zakelijke kaarten. Daarvan waren er ongeveer 6.000 ‘reguliere seizoenkaarten’. De teller voor het aantal reguliere seizoenkaarten nadert de 4.750. Kom op Spartanen, daar mogen er nog wel wat bij! Boven de 5.500 en Sparta verliest nauwelijks reguliere seizoenkaarthouders, dat zou top zijn!

De zakelijke markt is lastiger nu het economisch onzeker is. Er zijn al een aantal belangrijke sponsoren die verlengt hebben. Hopelijk volgen er nog velen. Sparta zegt gedurende de zomer iedereen daar periodiek van op de hoogte te houden. We wachten af.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties