Sparta heeft intenties om komende voorbereiding een wedstrijd tegen een club uit de Engelse Championship te gaan spelen. Dat vertelde Gerard Nijkamp gisteren in de Sparta Naar Voren Podcast van RTV Rijnmond.

Dat zou dan een club moeten zijn met een mooi oud stadion, aldus de technische baas op Spangen: “De intentie is er. Wij zien ook wel dat dit iets etxra’s kan zijn voor de zomer, supporters mee en het kan ook het begin zijn van een samenwerking!”

Wij van ITWM horen natuurlijk graag zo snel mogelijk wanneer de Sparta supporters vrije dagen moeten aanvragen om lekker een paar dagen naar de bakermat van het voetbal af te reizen. Als Sparta dit voor elkaar krijgt zouden veel Spartanen daar dolblij mee zijn.

We zijn ook wel benieuwd met welke club uit de Championship Sparta contacten aan het onderhouden is. Ruud van Os noemde natuurlijk Watford. Deze club heeft een mooi (oud) gemoderniseerd stadion en de contacten na de verkoop van Okoye zijn er natuurlijk nog. Maar Nijkamp was ook onlangs in Londen om te praten met de Citygroup. Niet dat we op een samenwerking met die groep zitten te wachten (baas in eigen huis!), maar op zo’n London tripje kan je als TD best wel eens in gesprek zijn geraakt met bijvoorbeeld de bazen van Queens Park Rangers. Ook zij hebben een mooi traditioneel stadion.

Als jij als supporter zou mogen kiezen, naar welke club zou dan jou voorkeur uitgaan.

Naar welke Engelse Championshipclub wil jij komende zomer?
756 stemmen

Abonneer
Abonneren op
73 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties