Gerard Nijkamp beloofde ons een beetje dat we naar Milwall zouden gaan. Daar kwam helemaal niets van terecht omdat Sparta tot aan de laatste snik voor een Europees avontuur streed en niet aan de Engelse club kon beloven dat er werk gemaakt kon worden van een oefencampagne in Engeland. Tel daarbij op een aantal oefenwedstrijden die we niet mogen bekijken, vooralsnog geen traditionele John Kerstholtbokaal op het programma tegen VOC en opnieuw geen NAC op de open dag…maar RKC….

Enige lichtpuntje was het duel dat Sparta in Goes zou spelen tegen Zulte Waregem. Dit omdat de Spangenaren een mooie vriendschap hebben opgebouwd met de supporters van deze club en voorafgaand aan het oefenduel zelf een potje zouden gaan spelen.

Om bij deze laatste wedstrijd te blijven: We gaan toch een beetje naar het buitenland. De wedstrijd die op 22 juli in Goes gespeeld zou worden is verplaatst naar het terrein van FC Axel. Axel zegt u? Jawel, Axel, een dorpje in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen niet ver weg van de Belgische grens, waar het goed toeven is en je jezelf een beetje in het buitenland zal wanen.

Aangekochte kaarten blijven geldig. Tol en/of extra te rijden kilometers zijn voor eigen kosten. Klik HIER voor meer informatie.

Abonneer
Abonneren op
48 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties