geruchtenmachine

Sparta’s transfergeruchtenmachine draait op volle toeren. We kunnen het elke dag lezen in de reacties van deze website welke spelers en allemaal mogelijk naar Sparta toe gaan, moeten, kunnen, wel dan niet gewenst zijn. En dat is alles is koffiedik kijken natuurlijk. Niets is zeker zolang het niet op de officiële Sparta website staat. Na de komst van Thy en Heylen hebben we niet meer al teveel via die officiële kanalen mogen vernemen….

Zou Maduko Okaye voor Sparta kiezen?

Vandaag werd bekend dat Nick Olij van NAC nog steeds een kanshebber is om de keeperpositie van Sparta te versterken. Tim Coremans is een behoorlijke keeper die bewezen heeft het eredivisie niveau aan te kunnen, maar Henk Fraser wil graag volop concurrentie op deze positie hebben. Uit de jeugd lijkt vooralsnog geen perfecte stand-in deze concurrentie aan te kunnen. NAC schijnt €250.000 te vragen als transfersom en dat is van Stee wat te gortig.

Daarom had Henk van Stee afgelopen vrijdag bezoek van de Nigeriaanse keeper Maduka Okoye en diens zaakwaarnemer. Hij is de keeper van Fortuna Düsseldorf en is eerdaags transfervrij.

Sparta heeft volgens van Stee een elftal dat zo de eredivisie in kan. Maar dan moeten er wel wat spelers aan Sparta verbonden blijven die vorig seizoen ook tot de selectie behoorde. Dan dienen de huurcontracten voor Piroe, Joosten en Rigo opnieuw bekeken te worden en met PSV en FC Utrecht nieuwe afspraken over de verhuur gemaakt te worden. Althans, dit meldt het AD….en het zoals altijd neemt Voetbalprimeur het nieuws dan direct over, waarna ITWM dit met een vertraging van 24 uur ook doet 🙂

Dan is Abdou Harroui nog steeds Spartaan. Officieel is er nog geen bod gedaan, maar de beste speler van Sparta staat uiteraard wel in de belangstelling van andere clubs. Naar verluid wil Henk van Stee deze ‘parel’ alleen maar verkopen als er een mooi miljoenenbedrag wordt geboden. Of de miljoenen ten tijden van Corona nog net zo rijkelijk binnen stromen als in het pré-Corona tijdperk is natuurlijk de grote vraag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties