Kenzo Goudmijn Sparta
Kenzo Goudmijn 1 seizoen Spartaan

Nieuwe bestuurder zorg niet voor steekpass

Sinds de komst van Adrián Dalmau is het stil geworden op het Spartaanse transferfront. Ja, we kregen een nieuwe bestuurder in de One-Tier-Board die naar de naam Hans de Koning luistert….maar die gaat niet de aanvoer van goede steekpasses over het middenveld verzorgen.

Geruchtenmachine

We hadden ook nog wat transfergeruchten deze week. Maar dat is allemaal niet concreet geworden. Dante Rigo en Younes Namli waren namen die we even mochten op snuiven in de Geruchtenmachine. Maar concreet werd het allemaal niet.

Toch is ook niet helemaal stil in de loopgraven van het transferwindow. Kenzo Goudmijn, de veelbelovende middenvelder die op huurbasis van AZ overkwam, wist niet hoe hij met degradatievoetbal moest om gaan, en is weer terug naar AZ. Dat betekent nog meer ruimte voor Sparta om versterkingen te halen.

Tweet van Dennis van Bergen

En dan was daar gisteren opeens een Tweet van Dennis van Bergen, u weet wel, de AD journalist die Sparta ook in zijn pakket heeft. Hij tweette dat TD Gerard Nijkamp, nu Goudmijn weer Retteketet AZ doet, twee of drie nieuwe spelers hoopt te gaan halen. Dat moet wel snel gebeuren want volgende week moeten we naar Leeuwarden. Tegen Cambuur zal een eerste poging gedaan moeten worden om de opgelopen schade van de dramatisch verlopen eerste seizoenshelft te repareren.

Met 13 spelers en een keeper doorvoetballen

Daarnaast kampt ook Sparta met de nodige corona-gevallen in de selectie. Maar goed dat is een gegeven waar elke profclub in Nederland mee te maken heeft en mogelijk nog de nodige impact zal gaan hebben tijdens de hervatting van de competitie. De KNVB wil vooralsnog de competitie niet gaan stilleggen vanwege Omikron. Als je 13 spelers hebt kan er gevoetbald worden, aldus woordvoerder Daan Schippers van de KNVB

Abonneer
Abonneren op
122 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties