Affiche Sparta _ FC Twente

Het zaterdagavond-duel van 20 november a.s. tegen FC Twente is nagenoeg uitverkocht. Er zijn nog enkele losse kaarten voor de hoofdtribune te koop, naar verwachting zullen deze snel aan de supporter gebracht worden.

Passe-partout

Sparta besloot enkele weken geleden dat het een driewedstrijden passe-partout ging verkopen. Dit ging over de wedstrijden tegen Ajax, Vitesse en RKC. De wedstrijd tegen FC Twente thuis zat niet in dat pakket, maar raakt dus wel uitverkocht. Wellicht spreekt deze club meer aan dan die 3 andere tegenstanders.

Rode lap

Zou het te maken hebben met de oneerlijke titelstrijd die Sparta moest voeren in de eerstedivisie? De club uit het Oosten kreeg met allerlei regelingen, subsidies en de transfer van Xandro Schenk, de titel in handen en dat voelde niet lekker in Rotterdam-West. Zo niet lekker dat de duels tegen FC Twente dus als een rode lap werken op de Sparta aanhang. Goed mogelijk dat deze wedstrijd dus juist zo populair is.

FC Twente vak in paar minuten uitverkocht

Daar waar er aan Sparta zijde dus nog een paar kaarten te koop zijn, kunnen de FC Twentefans die geen kaartje hebben het dus wel shaken. De 650 kaarten voor deze uitwedstrijd van de Tukkers gingen in de verkoop en binnen luttele minuten was het uitvak volledig uitverkocht. We moeten eerlijk zijn: Was dat bij Sparta maar ook het geval. Meestal is er geen schaarste, mits we opeens ergens om spelen. Dan kan je uiteindelijk weer iets hebben aan je opgebouwde saldo van loyaliteitspunten.

Laatste kaarten

Wil je toch nog een kaartje bemachtigen? Spoed je naar Spartakaartje.nl voor de alleralleraller….laatste tickets!

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties