Bryan Smeets en Reda Kharchouch zullen zondag de wedstrijd tegen Heracles aan zich voorbij moeten laten gaan. Beiden spelers zijn niet fit genoeg om deze wedstrijd te gaan spelen.

Voor Bryan Smeets, die kampt met wat pijntjes, had het waarschijnlijk toch niet uitgemaakt. Hij lijdt aan enorm vormverlies en lijkt nog maar een schimp van de stoere gladiator die hij vorig seizoen regelmatig was. Of dit te maken had met zijn “kleine klachten” zoals we in het AD kunnen lezen, dat is niet bekend.

Verder is uitgesloten dat Reda Kharchouch a.s. zondag zijn opwachting zal maken voor Sparta. Daar waar eerder nog gehoopt werd op een debuut in de Kuip lijkt de eerder opgelopen blessure hardnekkiger dan bij aanvang werd gedacht. Sparta wil geen enkel risico nemen met de speler die vorig seizoen zo goed presteerde bij Telstar. Daarnaast is het ook zo dat Thy wat meer in vorm begint te komen en Mario Engels is binnengehaald. Beiden moeten voor een productiever Sparta gaan zorgen.

Reserve doelman Maduka Okoye is zondag wel weer inzetbaar na zijn interlandavonturen voor Nigeria. Afgelopen zondag zat de talentvolle doelman overigens niet op de bank. Of hij Benjamin van Leer van zijn keeperstroon zal stoten lijkt na zondag niet meer zo waarschijnlijk als daarvoor.

Bron: AD

Abonneer
Abonneren op
114 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties