geruchtenmachine

Is 1 plus 1 simpelweg 2? Jürgen Locadia heeft zijn Iraanse club Persepolis verlaten en is teruggekeerd naar Nederland. Hij zou met Sparta al bijna rond zijn.

De officiële bevestiging is er nog niet, maar we zijn dicht bij een akkoord, vernam ITWM van bronnen uit de wandelgangen van Het Kasteel. Roodwitte-bronnen, alsmede berichten uit de ‘omgeving’ van de spits zelf. Het AD meldde enkele dagen geleden al dat de oud-aanvaller van PSV zijn huidige club Persepolis de rug toekeerde. Van augustus tot december maakte hij zes goals voor de koploper in Iran.

Na vertrekt Mario Engels heeft Sparta spits nodig

Volgens scribenten van De Persgroep Media was de aanvaller niet bereikbaar voor commentaar. Persepolis zou niet hebben ingestemd met een vertrek van Locadia. Eerder was de speler actief voor het Engelse Brighton & Hove Albion, het Duitse Hoffenheim en VfL Bochum. Het is nog onduidelijk wat er nu gaat gebeuren met Locadia, al berichtte wij eerder al in de geruchtenmachine dat er vanuit Sparta Rotterdam interesse was in Locadia. Sparta heeft na het vertrek van Mario Engels node een spits nodig. Volgens Iraanse media zou Locadia om privé-redenen zijn teruggekeerd naar Nederland. 

Abonneer
Abonneren op
34 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties