Het contract van Mohamed Rayhi zou komende zomer aflopen, maar Sparta en Rayhi zijn een verlenging overeengekomen van 2 jaar. Dit ondanks wat interesse uit het buitenland, maar Rayhi heeft er naar zijn zin bij Sparta en Sparta is tevreden over hem. De 25-jarige Rayhi speelt sinds de zomer van 2018 bij onze club en heeft nu dus een contract tot en met 30 juni 2022.


Hierdoor het officiële bericht van www.sparta-rotterdam.nl

Sparta Rotterdam en Mohamed Rayhi zijn akkoord over een langer verblijf op Het Kasteel. De 25-jarige aanvaller tekent een nieuw contract tot de zomer van 2022.

Henk van Stee: “We zijn al in vroeg stadium met Mohamed en zijn zaakwaarnemers in gesprek geraakt over contractverlenging. Vorig seizoen was hij een belangrijke speler in het team dat ons promotie heeft bezorgd en die lijn heeft hij doorgetrokken in de Eredivisie. Dat was ook te merken aan de belangstelling, met name uit het buitenland, die er voor hem was.”

Over zijn keuze om een nieuw contract met Sparta aan te gaan zegt Rayhi zelf: “Ik heb de belangstelling van buitenlandse clubs natuurlijk ook meegekregen, maar de situatie bij Sparta is goed. Na de promotie van vorig seizoen draaien we nu ook een prima seizoen in de Eredivisie en ik ben blij met mijn inbreng daarin en zie ook in de toekomst daar een belangrijke rol voor mezelf in weggelegd. En een vervolgstap kan ik altijd nog maken als de juiste aanbieding voor zowel mijzelf als Sparta komt.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties